Η Αttica group στηρίζει τις τρίτεκνες οικογένειες

  • Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 - 10:32

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων, συναντήθηκε με στελέχη της Αttica group, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την έκπτωση 50% των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που έχει θεσπίσει η εταιρία για την μετακίνηση των συγκεκριμένων οικογενειών.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Δικαίος και ο αναπληρωτής Διευθύνων σύμβουλος κ. Θεοδωράτος μαζί με τα στελέχη της εταιρείας Κάτσαρη και Γρηγορά αναφέρθηκαν στην κοινωνική ευαισθησία της εταιρείας απέναντι στο δημογραφικό και την οικογένεια, η οποία, όπως τόνισαν φαίνεται με έργα.

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία των Τριτέκνων, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ, Δημήτρη Κοντό, την υπεύθυνη των Δημοσίων σχέσεων Μαίρη Χελιουδάκη, τον οργανωτικό γραμματέα Δημήτρη Χριστοθανόπουλο και τους προέδρους των συλλόγων των νησιών, Αγγελική Ρότσου, Αθανάσιο Τσίγκας, ευχαρίστησαν τα στελέχη της εταιρείας, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης της οικογένειας.

"Η κίνηση της εταιρείας δίνει την απάντηση στην ελληνική πολιτεία να σταθεί στο ύψος των αναγκών, στηρίζοντας το δημογραφικό. Οι τρίτεκνοι να γίνουν πολύτεκνοι, οι νέοι να έχουν στήριξη για να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Το δημογραφικό είναι εθνικό θέμα και δεν λύνεται με τερτίπια", σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.