Εντοπίσθηκε τυχαία από συγχωριανό του στην Αρκεσίνη της Αμοργού

Νεκρός 77χρονος σε δεξαμενή

- Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση- Πιθανολογείται πως ο ηλικιωμένος αυτοκτόνησε για οικονομικούς λόγους

Νεκρός μέσα σε δεξαμενή ύδρευσης εντοπίσθηκε ένας 77χρονος προχθές το πρωί περίπου στις 7.30 στην Αρκεσίνη της Αμοργού, από συγχωριανό του που βρέθηκε στο σημείο τυχαία για να προμηθευτεί νερό.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία του ηλικιωμένου, ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ενώ είχε εκφράσει την έντονη ανησυχία του και για την απόλυση του ενός παιδιού του.

Εντοπίσθηκε τυχαία

Ειδικότερα, προχθές το πρωί στην Αρκεσίνη βρέθηκε ο 79χρονος ημεδαπός νεκρός εντός της δεξαμενής που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κτηνοτροφικών μονάδων της περιοχής. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από κάποιον συγχωριανό του τη στιγμή που μετέβη στο μέρος με σκοπό να αντλήσει νερό. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία του νησιού καθώς και το Κέντρο Υγείας. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της υπηρεσίας και ασθενοφόρο όχημα ώστε να ανασύρουν τον νεκρό. Μετά από εξέταση που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ τα αίτια του θανάτου του 79χρονου δεν είναι γνωστά ακόμη. Από την Υπηρεσία της Αστυνομίας έχει παραγγελθεί η ανάλογη ιατροδικαστική εξέταση.

“Βουτιά” θανάτου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας, ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε δύο παιδιά, εξέφραζε συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τον προβληματισμό και την ανησυχία του, σχετικά με οικονομικά ζητήματα που αντιμετώπιζε ο ίδιος και κάποιο από τα παιδιά του, που πρόσφατα απολύθηκε. Πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία του ηλικιωμένου αφού τα οικονομικά προβλήματα τον “έπνιξαν”, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστική υπηρεσίας.

Σημειώνεται πως, χρησιμοποιείται φωτογραφία αρχείου.