Αλλαγή σκυτάλης στο Λιμεναρχείο Σύρου – Αποστρατεύθηκε ο Γ. Βαμβακούσης

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης αποχαιρέτησε το Λιμεναρχείο Σύρου και όλους τους συνεργάτες του ο αποστρατευθείς πλέον, Γιάννης Βαμβακούσης, για τον οποίον όλοι αναγνώρισαν πως υπηρέτησε στη θέση του Λιμενάρχη Σύρου, με αυταπάρνηση, συνέπεια, ήθος και αποτελεσματικότητα.

Στο πλαίσιο μίας λιτής και όμορφης εκδήλωσης παρουσία του μητροπολίτη Σύρου, κκ Δωροθέου Β΄, του καθολικού επισκόπου, π. Πέτρου Στεφάνου, εκπροσώπων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών των νησιών των Κυκλάδων, καθώς και ανθρώπων του Νεωρίου, πρακτόρων, καβοδετών και υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, ο κ. Βαμβακούσης έκανε έναν αναλυτικό απολογισμό για το έργο που παρήχθη στη θητεία του.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το σύνολο των άξιων συνεργατών του σε κάθε βαθμό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σημειώνοντας πως ολοκληρώνει την πολυετή παρουσία του στο Λιμεναρχείο Σύρου, ικανοποιημένος για τις μάχες που δόθηκαν σε κρίσιμους καιρούς, για τη διαχείριση πολλών υποθέσεων του Λιμεναρχείου, αλλά και για το έργο που άφησε πίσω του, ώστε το ιστορικό αυτό Λιμεναρχείο να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του.

Τη θέση του νέου Λιμενάρχη Σύρου ανέλαβε ο Παναγιώτης Καραμήτσας.

Δείτε όλη την εκδήλωση παράδοσης – παραλαβής στο βίντεο.

 

 

 

 

Θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της Κοινής Γνώμης.