Ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος B' πραγματοποίησε την καθιερωμένη περιοδεία του στην αγορά της Ερμούπολης

Μοίρασε απλόχερα ευχές και δώρα

  • Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, 2024 - 12:02

Την καθιερωμένη επίσκεψή του στην αγορά της Ερμούπολης πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο κ. Δωρόθεος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες της αγοράς και να τους δώσει τις ευχές του για το νέο έτος.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης του στις εμπορικές επιχειρήσεις του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης, ο μητροπολίτης Σύρου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την αγοραστική κίνηση των ημερών.

Μάλιστα, η εικόνα του μητροπολίτη Σύρου να κάνει βόλτα στα μαγαζιά της Ερμούπολης σκόρπισε ενθουσιασμό στους περαστικούς, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον σταμάτησαν, προκειμένου να ζητήσουν τις ευχές και την ευλογία του.

Μετά το τέλος της περιοδείας του στα μαγαζιά, ο μητροπολίτης Δωρόθεος ευχήθηκε το νέο έτος να είναι ευτυχισμένο για όλους και καρποφόρο για τους επιχειρηματίες του νησιού, παράλληλα, όμως, δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του για την εικόνα των κλειστών καταστημάτων στο κέντρο και ζήτησε από τους κατοίκους της Σύρου να στηρίξουν όσο είναι δυνατόν την τοπική αγορά.

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας