Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της “Τυποκυκλαδικής” και της “Κοινής Γνώμης”

Μία “οικογένεια” που συνεχώς εξελίσσεται

  • Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, 2024 - 06:15

Οι σταθεροί δεσμοί που έχουν σφυρηλατηθεί με την πάροδο των χρόνων μεταξύ όλων των εργαζομένων στην εταιρεία “Τυποκυκλαδική”, αλλά και στην εφημερίδα “Κοινή Γνώμη”, επιβεβαιώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον νέο, φιλόξενο χώρο επιχειρηματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων της εταιρείας, με όλους τους παρευρισκόμενους να ανταλλάσσουν τις πιο θερμές ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Ο τυχερός της φετινής χρονιάς, που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο Αντώνης Δουράτσος, στον οποίο παρέδωσαν το δώρο του, ο δ/νων σύμβουλος Μάριος Βακόνδιος και ο πρόεδρος της εταιρείας, Ιωσήφ Βακόνδιος, ευχόμενοι παράλληλα καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο βασικός μέτοχος και εκδότης της “Κοινής Γνώμης”,  Γιώργος Βακόνδιος, ανέφερε ότι το 2024 αναμένεται να είναι ένας σημαντικός χρόνος για την εταιρεία “Τυποκυκλαδική”, η οποία πλέον μπαίνει σε μία νέα τροχιά δημιουργίας και εξέλιξης, αξιοποιώντας πλήρως, όλους τους  διαθέσιμους χώρους των κτηριακών εγκαταστάσεων της.

Επίσης, γνωστοποίησε και τη δημιουργία νέων σύγχρονων γραφείων της εφημερίδας στο κέντρο της Ερμούπολης, τα οποία αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε, με πλήθος εδεσμάτων, μέχρι αργά το απόγευμα, όταν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.