Από 1η Σεπτεμβρίου η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries για τους δικαιούχους

Έκπτωση 30% στα ταξίδια κοινωνικού τουρισμού

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries στο πλαίσιο του “Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2013” με την απόφαση που πήρε να προχωρήσει σε έκπτωση κατά 30% στα εισιτήρια των δικαιούχων.

Σχετική ενημέρωση για την πρωτοβουλία παραχώρησαν προς τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση καθώς και τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Θοδωρή Αμπατζόγλου, ο διευθύνων σύμβουλος των πλοιοκτητριών εταιρειών Superfast Ferries και Blue Star Ferries, Σπύρος Πασχάλης και ο εμπορικός διευθυντής, Διονύσης Θεοδωράτος.

“Ελκυστικότερα” τα νησιά

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν οι ανωτέρω, ο Γιάννης Βρούτσης σημείωσε πως πρόκειται για “μια πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς για τη στήριξη των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών της νησιωτικής Ελλάδας”, ενώ με τη σειρά του ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε πως, “Η τελευταία ημέρα αιτήσεων είναι η 10η Σεπτεμβρίου. Θεωρούμε πολύ σημαντική την πρωτοβουλία της εταιρείας γιατί αυτό πραγματικά βοηθάει τους ανθρώπους να φτάσουν στα νησιά σε όλο το Αιγαίο έτσι ώστε να απολαύσουν όλοι αυτές τις διακοπές”.

Τέλος ο κ. Πασχάλης ευχαρίστησε τον υπουργό Εργασίας, τονίζοντας πως “Η εταιρεία θα προσφέρει έκπτωση 30% στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων σε όσους ταξιδέψουν με δελτίο κοινωνικού τουρισμού στα νησιά” βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο “στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου”.

Αξίζει να αναφερθεί πως, η εταιρία προσφέρει μείωση κατά 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά της σε όσους είναι δικαιούχοι του προγράμματος, ενώ σημειώνεται πως η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων “Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”, στο δίκτυο της οποίας είναι μέλος η Attica Group, μητρική εταιρία των εν λόγω πλοιοκτητριών εταιριών.