Νέο αίτημα της Κοινότητας Ερμούπολης για τα πεζοδρόμια και τους δρόμους της θέσης “Γιόρδα” στην Δόξα

Αποκαταστάσεις για την ασφάλεια παιδιών κι ενηλίκων

  • Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2019 - 06:14

Ανοικτά θέματα στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια, στην “καρδιά” της περιοχής “Δόξα”, εντοπίζει ξανά η Κοινότητα της Ερμούπολης, προτάσσοντας την ασφάλεια παιδιών κι ενηλίκων, στο πλαίσιο των αιτημάτων της για τη νέα δημοτική περίοδο.

Ανύπαρκτα πεζοδρόμια ή και κάκιστες κατασκευές που παραπέμπουν σε “προσχέδια” πεζοδρομίων, καθώς και ανώμαλες επιφάνειες στα οδοστρώματα της θέσης “Γιόρδα” στην ίδια περιοχή, απασχολούν έντονα τα μέλη της Κοινότητας, αναφορικά με το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών.

Στη συγκεκριμένη γειτονιά δε, που θεωρητικά είναι “προστατευμένη” από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στη “Δόξα”, πρέπει να τονισθεί πως παίζουν πολλά παιδιά σε καθημερινή βάση, ενδεχόμενη πτώση των οποίων, μπορεί και να προκαλέσει ατύχημα στα ίδια, εξαιτίας της κακής ποιότητας των δρόμων και των πεζοδρομίων.

Όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό υλικό απαιτείται άμεσα η δρομολόγηση έργου αποκατάστασης τόσο στις θέσεις των πεζοδρομίων που έχουν τραχιά επιφάνεια, όσο και στον δρόμο, ο οποίος παραμένει τσιμεντοστρωμένος με αρκετές λακκούβες.

Ετικέτες: