Στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού “Η Πανάχραντος”

Η Βάρη “φόρεσε” τα χριστουγεννιάτικά της

Τα γιορτινά της “φόρεσε” η Βάρη προχθές, όταν κάτοικοι, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού “Η Πανάχραντος” καθώς και το ΔΣ της Τοπικής Κοινότητας προχώρησαν στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Με ξεχωριστή διάθεση, ιδιαίτερο κέφι και μεγάλα χαμόγελα οι δημότες του χωριού έβαλαν τα στολίδια τους επάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο τοποθετήθηκε επί του πεζοδρομίου πλησίον του κεντρικού δρόμου της περιοχής και πάνω από τον όρμο της Βάρης, προκειμένου να διακρίνεται από κάθε πολίτη που μετακινείται από και προς το σημείο, αλλά και να κοσμεί μία κεντρική θέση του χωριού.

Αμέσως μετά, μικροί και μεγάλοι έψαλλαν τα κάλαντα, διαμορφώνοντας μία μικρή γιορτή στο χωριό, το οποίο υποδέχεται επίσημα την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα, ο πρόεδρός της, Νίκος Βαρθαλίτης καθώς και η Χρηστιάννα Πάπιτση.

Εξαιρετική στιγμή του ίδιου απογεύματος, η φωταγώγηση του μικρού χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο φέρει την “υπογραφή” μικρών και μεγάλων.