Απαιτούνται νέοι καθρέπτες κυκλοφορίας στον Αγ. Νικόλαο ενώ τοποθετήθηκαν νέες πινακίδες στη Δόξα

Αντικαταστάσεις πινακίδων κι εκκρεμότητες διέλευσης

Απαντήσεις σε μικρά καθημερινά θέματα προωθούνται σταδιακά από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, οι υπηρεσίες του οποίου όμως οφείλουν να ανταποκριθούν και σε πολλά ακόμη “ανοικτά” προβλήματα σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Ειδικότερα, απαιτείται αντικατάσταση των δύο καθρεπτών στο κηπάριο μπροστά από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου προκειμένου οι οδηγοί που εξέρχονται από τις δύο μικρές οδούς, οι οποίες συναντώνται με τον δρόμο ανόδου, να μην κινδυνεύουν να συγκρουστούν με άλλα οχήματα και δίκυκλα. Όπως διαπιστώνεται στο φωτογραφικό υλικό οι συγκεκριμένοι καθρέπτες φέρουν μεγάλες φθορές, με αποτέλεσμα να είναι δυσδιάκριτη η “εμφάνιση” των διερχόμενων οδηγών.

Ωστόσο, μέριμνα υπήρξε από τον Δήμο στην περιοχή της “Δόξας” σχετικά με την απομάκρυνση της παλιάς ηλεκτρικής πινακίδας από τον χώρο στάθμευσης για την ασφάλεια των πολιτών, ενώ τοποθετήθηκαν και νέες ενημερωτικές πινακίδες για τους οδηγούς.

Η μία εξ αυτών πληροφορεί για τη δυνατότητα μετάβασης στην Άνω Σύρο και οι άλλες δύο για τη θέση της πλατείας “Εύξεινου Πόντου”.