Νέο περιοδικό στη Μύκονο

  • Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2020 - 18:19

Νέο έντυπο στο νησί της Μυκόνου απότην 1η Ιουνίου 2020.

Πρόκειται για το τριμηνιαίο περιοδικό με τίτλο INSPIRE(Έμπνευση) MYKONOS 2050, το οποίο ασχολείται με θέματα τεχνικά και περιβαλλοντικά, που αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της εικόνας και της ουσίας της Μυκόνου ως ενός εκ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών.

Μέσα απότις 112 καλαίσθητες σελίδες του, προβάλλονται πληροφορίες και προτάσεις για την κατασκευή και την λειτουργία των εργοταξίων, καθώς και ένα μεγάλο εύρος θεμάτων για το περιβάλλον, με όραμα την Μύκονο του 2050, η οποία θα μπορούσε να αποτελεί πηγή έμπνευσης, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες της.

Στο τεχνικό μέρος, προβάλλεται η κατασκευαστική κοινότητα του νησιού, μεθεματικά αφιερώματα, διαφημιστικές σελίδες και εξειδικευμένα επιστημονικά κείμενα. Παρουσιάζονται σύγχρονα υλικά δόμησης και διακόσμησης, κατασκευές, καινοτομίες και άλλα που ενδιαφέρουν και βοηθούν όσους κτίζουν ή σκοπεύουν να κτίσουν ή απασχολούνται ήδη στους οικοδομικούς κλάδους.  Με αληθινό ενδιαφέρον, ουσιαστική γνώση και θετική σκέψη, προσεγγίζεται το τεράστιο θέμα των εργοταξίων και της οικοδομής γενικότερα, σε μια ειλικρινή απόπειρα ποιοτικής της αναβάθμισης.

Στο περιβαλλοντικό μέροςαναπτύσσεται το ενδιαφέρον για το περιβάλλον, εκφράζεται η αγωνία για το μέλλον του και προτείνονται σύγχρονες ιδέες και λύσεις για τοπικά και γενικότερα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Σε μια κοινωνία που μετά το ηχηρό χαστούκι του κορονοϊού ξεδιπλώνεται μουδιασμένη και βαριά πληγωμένη, εν μέσω μιας αμφίβολης και ασταθούς τουριστικής περιόδου, έρχεται ένα φρέσκο, σύγχρονο και αισιόδοξο έντυπο, που φιλοδοξεί να ανεβάσει το ηθικό, να δώσει ελπίδα για το μέλλονκαι να ενισχύσει κάθε θετική προσπάθεια προς το αύριο.

Το περιοδικό διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη τη Μύκονο.

 

Επικοινωνία:

Γραφεία: ΜΚ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΥΚΟΝΟΥ, Αγγελικά Μύκονος

τηλ. 22890 22513

Διεύθυνση Σύνταξης: Άννα Λοϊζου

e-mail: al@mk-mykonos.grκιν. 6930 871077