Τοποθετήθηκαν τα καθίσματα στις κερκίδες του γηπέδου Καμινίων από το Τμήμα Μικρών Έργων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Τελευταία “πινελιά” για το κοινό του γηπέδου

Ολοκληρώνονται οι τελευταίες παρεμβάσεις στο νέο γήπεδο Καμινίων, προκειμένου αυτό να είναι πλήρως λειτουργικό και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από τα παιδιά της γειτονιάς, τους αθλητές του νησιού γενικότερα, καθώς και από τους πολίτες που μελλοντικά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν σε αυτό, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών έγιναν οι απαραίτητες εργασίες για τη στήριξη και τοποθέτηση των καθισμάτων στη βάση των κερκίδων του ανανεωμένου και όμορφου γηπέδου, από την πλευρά του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για να ακολουθήσει η οριστική παραλαβή του.

Οι εν λόγω εργασίες έγιναν από τους εργάτες του Τμήματος Μικρών Έργων του Δήμου, οι οποίοι με προθυμία εκτελούν τα καθήκοντά τους, προκειμένου οι δημότες του νησιού να απολαμβάνουν μία ποιοτικότερη καθημερινότητα σε κάθε επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως την κατασκευή του γηπέδου ανέλαβε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και η τοποθέτηση των καθισμάτων αποτελούσε το τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωσή του, όπως είχε γνωστοποιήσει προσφάτως στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνάς Αληφραγκής.