Σε κάκιστη κατάσταση πολλές πινακίδες σήμανσης ΚΟΚ σε αρκετές περιοχές της Σύρου

“Ταμπλό” για σπρέι, αυτοκόλλητα και αφίσες

  • Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, 2020 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 8 Δεκ. 2020 - 0:00

Σε έναν πλήρη έλεγχο του συνόλου των πινακίδων σήμανσης ΚΟΚ οφείλουν να προχωρήσουν οι αρμόδιοι σε όλη τη Σύρο, ώστε να μεριμνήσουν για την αντικατάστασή τους, καθώς δυστυχώς πολλές εξ αυτών, εξαιτίας ασυνείδητων, έχουν μετατραπεί σε ταμπλό για αυτοκόλλητα, σπρέι και αφίσες.

Συγκεκριμένα, εκτός από το πρόβλημα αποχρωματισμού τους, αρκετές από αυτές, έχουν δεχθεί “επιθέσεις” από ορισμένους πολίτες, οι οποίοι προβαίνουν στην αναγραφή συνθημάτων, ή και στην τοποθέτηση αφισών και αυτοκόλλητων, με αποτέλεσμα την καταστροφή τους.

Ωστόσο, πέραν των κατοίκων του νησιού οι οποίοι γνωρίζουν σε αρκετά καλό βαθμό τον τρόπο ορθής κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο, επιβάλλεται να έχουν τη δυνατότητα ορθής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς και οι επισκέπτες. Ως εκ τούτου, η τρέχουσα “νεκρή” περίοδος από άποψη κυκλοφοριακής κίνησης, δίνει τη δυνατότητα στον Δήμο και στις Τεχνικές Υπηρεσίες να φροντίσουν για τα αυτονόητα. Χρήσιμο θα ήταν να πράξουν αρμοδίως γι αυτά, καθώς κυρίως τις βραδινές ώρες πολλές από τις πινακίδες δεν διακρίνονται.

 

 

Ετικέτες: