Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Food Experience Graviera Naxos 2021

  • Τρίτη, 15 Ιουνίου, 2021 - 10:22

Χρυσοί ολυμπιονίκες και οι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στην Νάξο. 

Κορυφαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στο 4ο Food Experience Graviera Naxos 2021, που διοργανώθηκε στην Νάξο από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού το τριήμερο 11-13 Ιουνίου με θέμα «Άθληση και διατροφή».

Η χρυσή Ολυμπιονίκης το 1992 στην Βαρκελώνη στα 100 μέτρα με εμπόδια, Βούλα Πατουλίδου, η αργυρή Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα στην υδατοσφαίριση γυναικών και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, η αργυρή Ολυμπιονίκης το 1996 στην Ατλάντα στο άλμα εις ύψος, Νίκη Μπακογιάννη, ο χρυσός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα στη συγχρονισμένη κατάδυση από βατήρα 3 μ., Νίκος Συρανίδης, ο Περικλής Ιακωβάκης με τις 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2000, 2004, 2008, 2012) και 8ος Ολυμπιονίκης το 2008, η 7η Ολυμπιονίκης το 2000 στο Σίδνεϊ και 9η το 2004 στην Αθήνα στην σφαιροβολία, Πόπη Ουζούνη και η Μαρία Παγκάλου, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής καταλαμβάνοντας την 12η θέση στον ημιτελικό μίλησαν για την διατροφική αξία της διάσημης Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου.