Καμία ουσιαστική εργασία επισήμανσης των διαβάσεων και των διαχωριστικών γραμμών κατευθύνσεων στο κέντρο της Ερμούπολης όπου και παρατηρείται κυκλοφοριακός πανικός

Ανύπαρκτες... εν μέσω τουριστικής σεζόν

Κάκιστη εντύπωση προκαλεί η ανυπαρξία μέριμνας για ουσιαστική και αποτελεσματική επισήμανση των διαγραμμίσεων και των διαβάσεων πεζών στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης, όπως μπορεί να διακρίνει ο κάθε πολίτης στο σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής σεζόν, δυστυχώς, οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν για την ανάπτυξη ουσιαστικών εργασιών, με αποτέλεσμα οι διαγραμμίσεις να μην είναι διακριτές ούτε και τις πρωινές ώρες.

Συγκεκριμένα, ο αποχρωματισμός τους, τις έχει οδηγήσει να φαίνονται... ένα με την άσφαλτο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφαλή πορεία των οδηγών και δη των επισκεπτών σε ένα ιστορικό κέντρο που τη θερινή περίοδο – δυστυχώς – πήζει στη λαμαρίνα.

Κρίνεται χρήσιμο κι επιβεβλημένο να ανταποκριθούν αρμοδίως οι υπεύθυνοι, έστω και την τρέχουσα περίοδο, προκειμένου να καλύψουν τα αυτονόητα.

Ετικέτες: