Παγκάκια και φωτιστικά σώματα στο κέντρο της Ερμούπολης δέχθηκαν εργασίες ενώ κάποιος εξοπλισμός παραμένει ακόμη χωρίς φροντίδα

Μικρές συντηρήσεις για τοπικές βελτιώσεις...

  • Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, 2022 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 15 Νοε. 2022 - 19:00

Σημειακές βελτιώσεις σε παγκάκια πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Ερμούπολης ώστε τοπικά να υπάρξει βελτίωση της εικόνας σε μικρές πλατείες και μνημεία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πλατεία Τσιροπινά, στο ιστορικό κέντρο, αφού εργάτες από το Τμήμα Μικρών Έργων του Δήμου προχώρησαν σε ελαιοχρωματισμούς αυτών και στήριξη, ώστε να είναι ασφαλέστερος ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση οι πολίτες.

Εξ αφορμής των ανωτέρω, έρχεται στο προσκήνιο και η εικόνα σε άλλα σημεία της πόλης όπως ενδεικτικά στο παραλιακό μέτωπο, καθώς αστικός εξοπλισμός παραμένει ασυντήρητος εδώ και καιρό.

Για παράδειγμα φθορές παρουσιάζουν με το πέρασμα των ετών και δεδομένης της υγρασίας τα παγκάκια στο παραλιακό τμήμα, όπως επίσης και τα μικρά φωτιστικά. Η ανάπτυξη σχετικής φροντίδας θα προσφέρει μεγαλύτερη ζωή στον εν λόγω εξοπλισμό και φυσικά θα βελτιώσει αισθητικά τα διάφορα σημεία του παραλιακού μετώπου.

Ως εκ τούτου, οι αρμόδιοι οφείλουν να ανταποκριθούν σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας.