Απαιτούνται αποκαταστάσεις για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών από τον δρόμο

Προβληματικό οδόστρωμα έξω από την έπαυλη Τσιροπινά

Κακή εικόνα παρουσιάζει ο δρόμος που οδηγεί στην έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία της Σύρου αφού το οδόστρωμα είναι “σπασμένο” σε αρκετά σημεία του, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, αλλά και των πεζών.

Συγκεκριμένα, σε όλη την έκταση του δρόμου που αρχίζει από τη διασταύρωση της μικρής οδού με τον κεντρικό δρόμο, μέχρι και το ύψος του ιστορικού κτηρίου που ανήκει στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, η ασφαλτόστρωση παρουσιάζει προβλήματα. Ειδικότερα, μετά από εργασίες που είχαν γίνει παλαιότερα, διαπιστώθηκε πως η ασφαλτόστρωση δεν είχε την ποιότητα που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα, μέρη της να έχουν αποκολληθεί και να έχουν διαμορφωθεί λακκούβες.

Παράλληλα, ορισμένες πλάκες στα πεζοδρόμια έχουν “σπάσει”, καθιστώντας το βάδισμα των πεζών δύσκολο, ενώ η μία ράμπα για διέλευση ΑΜΕΑ με αναπηρικά αμαξίδια μοιάζει να έχει υψομετρική διαφορά από το πεζοδρόμιο.

Για όλα τα παραπάνω οφείλουν να φροντίσουν οι αρμόδιοι, προκειμένου να γίνουν αποκαταστάσεις και οι μετακινήσεις όλων των πολιτών να πραγματοποιούνται με ασφάλεια και μάλιστα σε έναν δρόμο που οδηγεί στην έπαυλη Τσιροπινά που το καλοκαίρι φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις.