Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης αναμένει άμεσα την εργολαβία για την αποκατάσταση

Αποκολλήθηκαν πέτρες στον δρόμο των Αγκαθωπών

Αυξημένα αντανακλαστικά απαιτούνται από τους οδηγούς που μετακινούνται από τον δρόμο των Αγκαθωπών, καθώς αποκολλήθηκαν πέτρες και βράχια κάτω από τμήμα του δρόμου.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και η αρμόδια Υπηρεσία τοποθέτησαν άμεσα προστατευτικά κιγκλιδώματα για να ενημερώνονται εγκαίρως οι οδηγοί, αλλά και για την προστασία τους, μέχρις ότου παρέμβει ο εργολάβος που έχει αναλάβει την οδοποιία.

Το θέμα έφερε στο προσκήνιο η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο δημοτικός σύμβουλος, Παύλος Χρυσαφίδης, ζητώντας ενημέρωση για το αν υπάρχει κάποια σπηλαίωση στο σημείο και για το τι τονάζ (βάρος) μπορεί να σηκώνει ο δρόμος.

Σε απάντηση για το θέμα της αποκατάστασης προέβη ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Φραγκίσκος Βακόνδιος.

“Για το θέμα των Αγκαθωπών υπήρξε πρόβλημα στον τοίχο του δρόμου. Αποκολλήθηκαν κάποιες πέτρες από τον τοίχο, διαστάσεων περίπου 1 με 1,5 μέτρο σε πλάτος και σε ύψος όσο ο δρόμος. Δόθηκε εντολή στον εργολάβο που έχει την οδοποιία, άμεσα να προβεί στην αποκατάσταση. Περιμένουμε να γίνουν οι διαδικασίες για να επισκευαστεί ο δρόμος”, ανέφερε αρχικά, τονίζοντας επιπλέον πως, “από το Τμήμα Μικρών Έργων ο αντιδήμαρχος κ. Μαραγκός και οι εργάτες τοποθέτησαν τα κάγκελα και τα προστατευτικά πάνω στον δρόμο για την αποφυγή κάποιου ατυχήματος σε αυτό το σημείο”.