Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως στην εκδήλωση κοπής πίτας της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο

Ευχαρίστησε τους πολίτες για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως προς όλους τους πολίτες που στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου, με αποτέλεσμα να αναδείξουν για μία ακόμη θητεία τη γαλάζια παράταξη, κυβέρνηση της χώρας.

Η υπουργός παρέστη στην εκδήλωση κοπής πίτας της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο και μίλησε αναλυτικά για το κυβερνητικό έργο, τις μεταρρυθμίσεις και τα νομοσχέδια που “περνά” η κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου όπως υπογράμμισε, η χώρα να πορεύεται σε μία αναπτυξιακή τροχιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πλάζα και σε αυτήν συμμετείχαν πολλοί φίλοι, αλλά και πολλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τόσο από τη Σύρο, όσο και από άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Ανανεώνει το ραντεβού για τις ευρωεκλογές

Την κ. Κεραμέως καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καφτηράνης, συγχαίροντάς την για το έργο που αναπτύσσει σε όποιο Υπουργείο και αν βρίσκεται, ενώ σε παρόμοιο τόνο μίλησε και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου, Στάθης Μπαρμπούνης.

Αμέσως μετά η υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Καφτηράνη για την πρόσκληση, τονίζοντας πως για τη Σύρο έχει ιδιαίτερη αγάπη και επισκέπτεται το νησί συχνά. Σημείωσε δε, πως οι πολίτες της σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία, δίνοντας ένα πολύ υψηλό ποσοστό στήριξης στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη (41,88%).

Μεταξύ των θεμάτων στα οποία αναφέρθηκε η υπουργός ήταν και η επιστολική ψήφος. Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε άμεσα θα είναι έτοιμη και η διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι πολίτες για να μπορέσουν να ψηφίσουν ενόψει των ευρωεκλογών. Αυτό θα αφορά όχι μόνον τους πολίτες εκτός χώρας, αλλά και κάθε πολίτη που έχει αντικειμενική δυσκολία να μεταβεί στον τόπο του.

Η υπουργός προτού κλείσει τον χαιρετισμό της, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να στηρίξει ο κόσμος τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες ευρωεκλογές, καθώς εξήγησε πως είναι απαραίτητο να υπάρχει μία ισχυρή φωνή σε επίπεδο Βρυξελλών, όπου και διαμορφώνονται οι πολιτικές για τις χώρες – μέλη.