Πρόταση της Κοινότητας Άνω Σύρου για τα πεζοδρόμια που εξυπηρετούν το Δημοτικό του μεσαιωνικού οικισμού και το 6ο Δημοτικό Ερμούπολης

Ζητά αποκαταστάσεις για την ασφάλεια πεζών και μαθητών

Σε κάκιστη κατάσταση παραμένουν τα πεζοδρόμια κατά μήκος του δρόμου που συνδέει το Δημοτικό Σχολείο της Άνω Σύρου και το 6ο Δημοτικό Ερμούπολης, σύμφωνα με όσα επισημαίνει η Κοινότητα Άνω Σύρου, στο πλαίσιο των προτάσεών της για το φετινό τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Όπως διακρίνεται και στο φωτογραφικό υλικό της “Κοινής Γνώμης”, τα όρια των πεζοδρομίων έχουν καταστραφεί σε αρκετά σημεία τους, ενώ πολλά τμήματα στις επιφάνειές τους, παρουσιάζουν ανομοιομορφίες, καθιστώντας το βάδισμα των πεζών εξαιρετικά δύσκολο.

Μάλιστα, αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι αρκετοί μαθητές καθημερινά, να περπατούν στον δρόμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σωματική ακεραιότητά τους, αφού καλούνται να συνυπάρξουν με διερχόμενα οχήματα και μηχανές.

Η Κοινότητα και ο πρόεδρός της, Πέτρος Ραουζαίος ορθώς ζητούν την αποκατάστασή τους, επισημαίνοντας προς τον Δήμο να δρομολογήσει σχετική παρέμβαση.

 

Ετικέτες: