Δωρεάν προβολή στην πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

  • Πέμπτη, 15 Μαρτίου, 2018 - 10:27

Το www.e-kyklades.gr αποτελεί τον πιο δημοφιλή τουριστικό οδηγό για τις Κυκλάδες σημειώνοντας νέα άνοδο το πρώτο δίμηνο του 2018 κατά 30% και έχοντας προσελκύσει το προηγούμενο έτος 640.000 επισκέπτες από 182 χώρες.

Εδώ υπάρχουν 10.000 σημεία ενδιαφέροντος για τον επισκέπτη, καθώς και πληροφορίες για 4.900 επιχειρήσεις που προβάλλονται σε 8 διαφορετικές γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ρωσικά  και κινέζικα).

Ο Κυκλαδίτης επιχειρηματίας έχει στα χέρια του ένα δυνατό εργαλείο που απευθύνεται στις διεθνείς αγορές και του δίνει αποδεδειγμένα τη δυνατότητα να προωθήσει την επιχείρησή του σε όλο τον κόσμο 365 ημέρες το χρόνο!

Η κάθε επιχείρηση εντελώς Δωρεάν δημιουργεί τη δική της μίνι ιστοσελίδα (mini-site), όπου προβάλει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης περιεχομένου σε 8 γλώσσες το οποίο περιλαμβάνει: i)λογότυπο, ii) κείμενο περιγραφής, iii) φωτογραφίες, iv) αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας, v) τοποθεσία της επιχείρησης σε ψηφιακό χάρτη, vi) ενσωμάτωση εταιρικού βίντεο κ.ά.

Για να δείτε την εταιρική σας προβολή: Επιχειρηματικός Οδηγός

Για να δημιουργήσετε την εταιρική σας προβολή: Εγγραφή στην Ηλεκτρονική Πύλη 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα 8 γραφεία μας
.