«Γλυκιά» διάκριση για τη Σύρο

  • Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020 - 06:13

Την κορυφή στα London International Taste Awards 2020 κατέκτησαν δύο προϊόντα του Συριανού παραγωγού Γεράσιμου Σκορδίλη.

Στον φετινό διεθνή διαγωνισμό του Λονδίνου, το θυμαρίσιο μέλι Μελίσυρος απέσπασε το πλατινένιο βραβείο, ενώ το φασκόμελο με την ίδια επωνυμία έλαβε χρυσό βραβείο.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος μέλια από όλο τον κόσμο όπως: Αμερική - Νότιο Κορέα – Νέα Ζηλανδία - Σαουδική Αραβία - Καναδά - Γερμανία - Ιταλία - Ισπανία κ.α..

Σημειώνεται ότι, το θυμαρίσιο μέλι «Μελίσυρος», προϊόν περιορισμένης παραγωγής και άριστης ποιότητας με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε γυρεόκοκκους θυμαριού σε ποσοστό 90%, έχει αποσπάσει ακόμη ένα πλατινένιο βραβείο, λαμβάνοντας μέρος τον Δεκέμβρη του 2019,στον (1ο Διαγωνισμό Ελληνικού Μελιού Ανώτερης Ποιότητας ) που πραγματοποιήθηκε στο φεστιβάλ μελιού Αθήνα!

Σε δηλώσεις του, ο παραγωγός Γεράσιμος Σκορδίλης υπογραμμίζει ότι η βράβευση και η διεθνής διάκριση του «Μελίσυρος» γεμίζουν υπερηφάνεια και τιμούν τόσο τον ίδιο, όσο και όλους τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν. «Για εμένα προσωπικά, αυτή είναι και η κινητήριος δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω να παράγω και να προσφέρω ένα μέλι με τις υψηλότερες προδιαγραφές στον κόσμο».