Ευχές για τα 40 χρόνια της “Κοινής Γνώμης”

  • Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, 2022 - 06:18

Εορταστικό κλίμα υπήρξε για τη συμπλήρωση των 40 ετών της εφημερίδας “Κοινή Γνώμη” στις εγκαταστάσεις της “Τυποκυκλαδικής”, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όπου και οι εργαζόμενοι τόσο του εντύπου, όσο και της εκτυπωτικής μονάδας αντάλλαξαν ευχές με τον Γιώργο Βακόνδιο.

Ο ίδιος πλαισιωμένος από την οικογένειά του, αλλά και από αρκετά άτομα της επιχείρησης καθώς ορισμένοι συνεργάτες απουσίαζαν για ανειλημμένες υποχρεώσεις της εφημερίδας και του τυπογραφείου, έσβησε τα κεράκια, στο πλαίσιο μίας λιτής γιορτής που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο των 40 ετών έκδοσης της “Κοινής Γνώμης”.

Κοινή ευχή όλων, το έντυπο και η ηλεκτρονική έκδοσή του να συνεχίζουν πιστά στο έργο της ενημέρωσης και της έγκυρης πληροφόρησης στον χώρο των Κυκλάδων, με ουσιαστικό λόγο και παρεμβατικό ρόλο υπέρ του νησιωτικού νομού.

Ακολουθούν ευχές που απηύθυναν για τα 40 χρόνια έκδοσης, σημαντικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στη Σύρο, στα νησιά αλλά και πανελλαδικά.

Κατερίνα Μονογυιού: Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

“Συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Κοινή Γνώμη». 40 χρόνια πιστής αφοσίωσης στον αναγνώστη, με μαχητικό ρεπορτάζ και αδιάκοπη ενημέρωση. Η διαχρονική συνέπεια, η ποιότητα, η εγκυρότητα, η αξιοπιστία και η αντικειμενικότητα της την έχουν καταστήσει καθημερινή συνήθεια για τους Κυκλαδίτες. Η διαχρονική προσφορά της “Κοινής Γνώμης” έχει γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της μαχητικής δημοσιογραφίας. Εύχομαι ολόψυχα στον ιδρυτή της “Κοινής Γνώμης” κ. Γιώργο Βακόνδιο, σε όλους τους έμπειρους και έγκυρους δημοσιογράφους και συνεργάτες κάθε επιτυχία, να έχουν δύναμη, υγεία και δημιουργικότητα. Είμαι σίγουρη ότι η “Κοινή Γνώμη” θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει με την ίδια επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις, τιμώντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη του αναγνωστικού κοινού”.

Στέλιος Νιώτης: Επίτιμος δημότης Σύρου – Ερμούπολης

“Σημειώνω την «είδηση» των 40ων γενεθλίων της εφημερίδας σαν καταγραφή ενός γεγονότος.  Πέραν αυτής της τυπικότητας, υπάρχει ουσιαστικά αξιοζήλευτο έργο με σταθερή υποδομή που οφείλεται στο παράγοντα άνθρωπο. Η ιδιοκτησία τόλμησε, το προσωπικό υπερέβη, και υπερβαίνει, εαυτόν για να φτάσει στις επιτυχίες διαχρονικά. Να είστε όλοι καλά και να συνεχίζετε το έργο σας. Μπράβο είναι λίγο”.

Γεράσιμος Κουντούρης: ιδιοκτήτης ιστοσελίδας “syrostoday”

“Αγαπητέ Γιώργο,

Θα ήθελα να σου εκφράσω τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχές, τόσο τις δικές μου όσο και των συνεργατών μου, για τα 40 χρόνια της “Κοινής Γνώμης”! 40 χρόνια, μέσα στα οποία τρεις τουλάχιστον γενιές Συριανών ανέδειξαν την εφημερίδα ως συνώνυμο της αντικειμενικής, της έγκυρης και της έγκαιρης ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στο νησί μας, αλλά και στο νομό μας γενικότερα. Για όλους εμάς στο syrostoday η “Κοινή Γνώμη” υπήρξε διαχρονικά πυξίδα, φάρος και οδηγός στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να φέρεται ένα ΜΜΕ στην επικοινωνία του με την κοινωνία των πολιτών.

Σοβαρότητα, αντικειμενικότητα, ψύχραιμη καταγραφή των γεγονότων και σεβασμός στο αναγνωστικό κοινό είναι μερικές από τις αξίες που εντυπώσατε στη γενιά μας και προσπαθούμε αδιάκοπα να εφαρμόσουμε και να συνεχίσουμε στην καθημερινή ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε για αυτό το ωραίο ταξίδι και για τις αξιακές διδαχές που εντρυφήσατε σε όλους μας και σας ευχόμαστε να βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή για πολλά πολλά χρόνια ακόμα! Παρακαλώ, να μεταφέρεις τις ευχές όλων μας στους συνεργάτες σου!”.

Χανιώτικα Νέα: ημερήσια εφημερίδα των Χανίων Κρήτης

“40 χρόνια κυκλοφορίας συμπληρώνει σήμερα η “Κοινή Γνώμη” των Κυκλάδων, μια από τις πλέον αξιόλογες εφημερίδες της ελληνικής Περιφέρειας. Από τα Χανιώτικα Νέα θερμά συγχαρητήρια στην “Κοινή Γνώμη” για μια σπουδαία εκδοτική προσπάθεια και πολλές ευχές για ακόμη καλύτερα χρόνια”.

Νότης Μαρτάκης: πρόεδρος Ομίλου MTC Group

“Επιτρέψτε μου να ενώσω μαζί με όλους τους πολυπληθείς φίλους και αναγνώστες σας τις θερμότερες ευχές μου για την επέτειο της “Κοινής Γνώμης” που, στα 40 χρόνια της διαδρομής της διδάσκει ήθος και δημοσιογραφική δεοντολογία”.