Σύρος: Νέα σημαντική διάκριση για την Aegean Beauty

  • Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:39

Μια ιδιαιτέρως σημαντική στιγμή για την εταιρεία Aegean Beauty ήρθε να προστεθεί μετά τα 3 βραβεία που απέσπασε στον διαγωνισμό Best In Pharmacy Awards τον Σεπτέμβριο. Ο λόγος, για την διεθνή έκθεση και διαγωνισμό στο Μάλμε της Σουηδίας όπου συμμετείχε: Eco Living Scandinavia - Beauty Show στις 15 & 16/11/2023.

Η οικογένεια της Aegean Beauty είδε για ακόμη μια φορά με περηφάνεια το προϊόν Lemon Blossom Body Butter της βραβευμένης σειράς για την πράσινη πολιτική Vegan Solids, να λαμβάνει το Χρυσό Βραβείο ως Καλύτερο Νέο Προϊόν Περιποιήσης Σώματος στην κατηγορία Innovation Awards. 

Από τη μεριά τους οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανέφεραν μετά την βράβευσή τους, ότι, "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιτροπή για αυτό το βραβείο, όπως επίσης τους διοργανωτές της έκθεσης για την φιλοξενία που μας επεφύλαξαν και τους επισκέπτες για αυτή τη μοναδική εμπειρία. Η διεθνής αυτή διάκριση αποτελεί μια αναγνώριση της δουλειάς μας στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να δημιουργούμε καινοτόμα δερμοκαλλυντικά, πάντοτε με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον."

Στα παρακάτω link μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση και τα προϊόντα:

https://mailchi.mp/d7bb3472766e/eco-living-scandinavia-innovation-awards...

https://aegeanbeautyproducts.eu/product/vegan-lemon-blossom-solid-heirop...

https://www.nordicorganicexpo.com/eco-living-scandinavia/