Την Αμοργό επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

  • Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 - 18:25

Την Αμοργό επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ενόψει των περιοδειών που κάνει ανά την Ελλάδα με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ο κ. Κασσελάκης έφτασε στην Αμοργό το απόγευμα της Κυριακής συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη. Την επόμενη ημέρα έγινε δεκτός στο Δημαρχείο Αμοργού, από τον δήμαρχο Ελευθέριο Καραΐσκο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωπους φορέων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, συζητήθηκαν καίρια θέματα που απασχολούν το νησιωτικό χώρο, όπως τα σοβαρά προβλήματα στην υγειονομική θωράκιση του νησιού, το θέμα του υπολογισμού και της απόδοσης του μεταφορικού ισοδύναμου, η επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, η ενίσχυση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και η μείωση των τιμών των εισιτηρίων.

Επίσης ο Δήμαρχος Αμοργού έθεσε το θέμα στέγασης των Δημοσίων υπαλλήλων, το υψηλό ενεργειακό κόστος παραγωγής πόσιμου ύδατος και επεσήμανε το ζήτημα διαχείρισης απορριμμάτων και της άδικης επιβολής του τέλους ταφής απορριμάτων.

Ο κ. Καραΐσκος προσέφερε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σε ανάμνηση της επίσκεψης του, το Ιστορικό Λεύκωμα «200 χρόνια Εθνικής Παλιγγενεσίας. Αμοργός, Αγώνας για την Ελευθερία και την Παιδεία».