Θεσσαλία: Τη Δευτέρα το πρώτο κουδούνι της χρονιάς

  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:21

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσαν την έναρξη διεξαγωγής μαθημάτων για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Το ΥΠΑΙΘΑ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την καθημερινή χαρτογράφηση της υφιστάμενης κατάστασης σε επίπεδο υγειονομικών συνθηκών, οδικής προσβασιμότητας και απαιτούμενων εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων στις κτιριακές υποδομές. 

Σταδιακά ολοκληρώνεται ο έλεγχος των 1.034 σχολικών μονάδων, καθώς πρωταρχικό μέλημα είναι η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. Με βάση τα έγγραφα των δήμων σχετικά με την καταλληλότητα και την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων ευθύνης τους, προβλήματα παρουσιάζονται σε 28 από τις συνολικά 1.034 σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας (2,7%) και αφορούν 1.226 από τους συνολικά 90.181 μαθητές της Περιφέρειας Θεσσαλίας (1,36%).

Δείτε εδώ τη συνέχεια. 

Πηγή ertnews.gr

Ετικέτες: