Δήμος Άνδρου

Έτοιμη η οροφή στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Άνδρου

  • Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2019 - 14:05

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δομικής αποκατάστασης των πλακών οροφής του Β/Δ κτιρίου του κτιριακού συγκροτήματος του Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Το έργο, προϋπολογισμού περίπου 145 χιλιάδων ευρώ (144.990,14 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), καλύφθηκε από πόρους του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Παιδιά και δάσκαλοι ξεκίνησαν τα μαθήματα.

Η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί την διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό για την αγαστή συνεργασία καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών. Ευχαριστεί, επίσης, γονείς και μαθητές για την κατανόηση και ανοχή που επέδειξαν τον τρέχοντα μήνα (Σεπτέμβριο), κατά τον οποίο ολοκληρώθηκε το έργο, δεδομένου ότι αυτό δεν έγινε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, περίοδο χωρίς σχολικά μαθήματα.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτριος Λοτσάρης, στην επιστολή του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα βρίσκεται στο πλάι γονέων, μαθητών/μαθητριών και εκπαιδευτών/-τριών υλοποιώντας έγκαιρα διαδικασίες –στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου, που συμβάλλουν στην ποιότητα της Εκπαίδευσης.

Η ολοκλήρωση του έργου μέσα σε λίγες εβδομάδες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης αποτελεί μια μόνο από τις έμπρακτες αποδείξεις υλοποίησης δράσεων, για την ανάπτυξη του νησιού και την διασφάλιση του «μέλλοντός» του, των παιδιών του.