Δήμος Άνδρου: Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση στόλου ποδηλάτων

  • Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 - 13:48

Με στόχο την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον τρόπων μετακίνησης μονίμων κατοίκων και επισκεπτών, υποβάλλαμε πρόταση για την χρηματοδότηση στόλου κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων, καθώς και συνοδών δράσεων και έργων.

Η πρόταση είναι συνολικού προϋπολογισμού 255.794,00€ και περιλαμβάνει:

⦁ Προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδήλατων πόλης, κατάλληλης σχεδίασης για κοινόχρηστα συστήματα χρήσης σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού της Χώρας.

⦁ Δημιουργία δικτύου κοινόχρηστων θέσεων κλειδώματος & φόρτισης ποδηλάτου, με δυνατότητα αυτόματης φόρτισης του ποδηλάτου όσο είναι κλειδωμένο.

⦁ Ολοκληρωμένη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών πεδίου (φορτιστών ηλεκτρικών ποδηλάτων και σταθμών μίσθωσης ποδηλάτων).

⦁ Ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές) για τις υπηρεσίες Μικροκινητικότητας.

⦁ Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών και δεδομένων Μικροκινητικότητας με τον κατάλληλο software και hardware εξοπλισμό. 

⦁ Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, που αφορούν σε προωθητικές ενέργειες για το συνολικό Πρόγραμμα «Μικροκινητικότητας» και για το σύνολο των συμμετεχόντων Δήμων.

⦁ Προχωράμε διεκδικώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας μέσα σε ένα βιώσιμο και σύγχρονο περιβάλλον.