Συνεργασία της MTC GROUP με το GLOBAL HELLENIC DIASPORA

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου, 2022 - 10:40

Τη συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο των Ελλήνων της Διασποράς αλλά και των Φιλελλήνων, ανακοίνωσαν από κοινού το GLOBAL HELLENIC DIASPORA και η MTC GROUP, με στόχο την προώθηση και διάδοση προορισμών της χώρας στα 150.000 μέλη που αριθμεί περίπου η οργάνωση. 
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αλλεπάλληλες διαδικτυακές συναντήσεις μεταξύ των επικεφαλής των δύο συνεργαζόμενων φορέων, κ.κ. Αναστάσιου Μίχου και Νότη Μαρτάκη και θα ακολουθήσει η αποστολή πληροφοριακών στοιχείων για τους προορισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρία συμβούλων.
Με την ευκαιρία της στρατηγικής συνεργασίας, ο κ. Μίχος δήλωσε : «Η αφιλοκερδής πρωτοβουλία μου, Global Hellenic Diaspora έχει ως στόχο να ερχόμαστε περισσότεροι Έλληνες και  Φιλέλληνες, πιο συχνά κ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην πατρίδα. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε ένα μεγάλο δίκτυο το οποίο προσφέρεται αφιλοκερδώς σε όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει και με ιδιαίτερη προτίμηση σε εταιρείες σαν την MTC GROUP , γιατί πιστεύω πολύ στο ότι οι επαγγελματίες του χώρου όπως o Νότης Μαρτάκης, μπορούν  να αξιοποιήσουν  το δίκτυό μας καλύτερα».
Από την πλευρά του ο Νότης Μαρτάκης εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για τη νέα αυτή συνεργασία που, όπως είπε, «προσθέτει ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των συνεργασιών της εταιρίας που την καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματική στην προσέγγιση των Ελλήνων του εξωτερικού. Εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια είχα καταθέσει την ιδέα μιας νέας μορφής τουρισμού που είχα αποκαλέσει Διασπορίτες.  Πρόκειται για την ειδική κατηγορία των Ελλήνων που ζούν και εργάζονται στο εξωτερικό και συνιστούν μια νέα μορφή εσωτερικού τουρισμού, αλλά με αμοιβές εκτός Ελλάδος, πράγμα που τους καθιστά εξίσου απαραίτητους με τους ξένους επισκέπτες μας. Πολύ περισσότερο που οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν στον κύκλο των επαφών τους και πολλούς λάτρεις της Ελλάδας που μπορούν να επηρεάσουν». 

Ετικέτες: