Επεκτάσεις στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Δρυού Πάρου

  • Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, 2022 - 06:17

Με απευθείας ανάθεση από τη Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου, θα υλοποιηθεί το έργο για τις “επεκτάσεις εσωτερικού δικτύου Δρυού” στην Πάρο. Το συγκεκριμένο έργο αφορά στο δίκτυο ύδρευσης με εγκατάσταση βανών και εξαρτημάτων σε συγκεκριμένα σημεία στην περιοχή του Δρυού. Παράλληλα, θα κατασκευαστούν υδροπαροχές για τη σύνδεση των παρακείμενων κατοικιών στο νέο δίκτυο. Ο συνολικός προϋπολογισμός για το έργο ανέρχεται στα  59.999 ευρώ.

Με το παρόν έργο στόχος είναι, κατά κύριο λόγο, η κατασκευή επεκτάσεων του δικτύου ύδρευσης. Οι βάνες θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία, σύμφωνα με το σχέδιο της μελέτης, με στόχο να γίνει το δίκτυο λειτουργικό και πιο εύχρηστο, καθώς θα δίνεται η δυνατότητα μελλοντικά, στα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ, να απομονώνουν μόνο τα τμήματα στα οποία απαιτείται να γίνει κάποια επέμβαση και όχι να προβαίνουν σε διακοπή της ύδρευσης σε ολόκληρη την περιοχή.

Οι τεχνικές προδιαγραφές εργασιών για το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνουν, εκσκαφή, επιχώσεις ορυγμάτων υπογείων δικτύων και εγκιβωτισμός σωλήνων.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 59.999,00 ευρώ και το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: 1) Χωματουργικά: 18.515,75 ευρώ, 2) Σκυροδέματα: 3.556 ευρώ, 3) Σωληνώσεις – Δίκτυα: 22.136 ευρώ και επιπλέον Γ.Ε.+Ο.Ε.: 7.957,40 ευρώ, απρόβλεπτα:7.824,77 ευρώ. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 4 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.