Κομματική πολιτική εκδήλωση στη Σύρο και γνωριμία με τους υποψήφιους βουλευτές των Κυκλάδων

“Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για δικαιοσύνη παντού”

Την ουσιαστική στήριξη των νησιών των Κυκλάδων θέτουν σε προτεραιότητα όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν στη σημερινή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησαν στη Σύρο, στο πλαίσιο της καλύτερης γνωριμίας τους με τους πολίτες.

Ο Νίκος Συρμαλένιος (βουλευτής), ο Γιώργος Μαραγκός (πρώην δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης), η Μαρία Χανιώτη (πρώην αντιδήμαρχος δήμου Πάρου) και ο Βασίλης Γλέζος (νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και δίκτυο εργαζομένων επισιτισμού τουρισμού) θέτουν τον εαυτό τους στην κρίσιμη μάχη των επόμενων εκλογών, καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ώστε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τις υγιείς δυνάμεις της χώρας που συμπορεύονται με το κόμμα, να χτίσουν μία σύγχρονη Ελλάδα, η οποία θα απολαμβάνει δικαιοσύνη παντού.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο ΔΙΟΓΕΝΗΣ μέλη και φίλοι του κόμματος έδωσαν το παρών, προκειμένου να ακούσουν βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη νησιωτικότητα, την παιδεία, την υγεία, τις επιχειρήσεις, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, καθώς και για πολλά άλλα θέματα, που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο πολιτικά για το κόμμα τους.

Ιδιαίτερα αιχμηρές υπήρξαν οι αναφορές από όλους σχετικά με τη σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την οποία χαρακτήρισαν κυβέρνηση διαφθοράς και ευνοιοκρατίας. Οι ίδιοι μίλησαν για ένα καθεστώς που πρέπει να ανατραπεί, αν ο κόσμος επιθυμεί καλύτερες μέρες και βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα. Σε συνέχεια των ανωτέρω, απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες που ζητούν δικαιοσύνη σε κάθε πεδίο ώστε να συμπορευθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δηλαδή ένα κόμμα με αρχές και αξίες που αφετηρία του έχει την ίδια την κοινωνία.

Θα υπάρξει ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή πίτας για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Ετικέτες: