Κώστας Μπιζάς: Η φωτιά στην Πάρο έσβησε με συντονισμένη επέμβαση φορέων και εθελοντών

  • Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 - 10:41

Έσβησε χθες το βράδυ η φωτιά που απείλησε κατοικημένη περιοχή στο Πυργάκι Παροικιάς της Πάρου. Μάλιστα,στους κατοίκους είχε σταλεί μήνυμα 112, για να απομακρυνθούν προς την παραλία της περιοχής.

Με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε χτες το απόγευμα στο νησί, ο Δήμαρχος, Κωστας Μπιζάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 4μμ , έσβησε στις 8:30 μμ. με την πολύτιμη συνδρομή του Πυροσβεστικού κλιμακίου Πάρου, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, των υπαλλήλων του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ και των δεκάδων εθελοντών.
Σημαντική η υποστήριξη που στάλθηκε από την Αθήνα με ένα κατασβεστικό ελικόπτερο, όπως και των δύο οχημάτων με τα πληρώματα τους που ήρθαν από την Νάξο.
Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλαν στην προσπάθεια της
κατάσβεσης. Επίσης ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια που είχαμε από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, τους Βουλευτές Κυκλάδων, τον Έπαρχο Πάρου, το Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής στην Σύρο και στην Αθήνα, τον Ταξίαρχο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, το Λιμεναρχείο Πάρου, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πάρου και της Νάξου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον
Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας, τα Στελέχη της Πολιτικής Προστασίας στο νησί μας, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, τους υπαλλήλους του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ, καθώς και τα Τοπικά και Πανελλήνια μέσα μαζικής ενημέρωσης".

Ετικέτες: