Απάντηση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού στην ανακοίνωση της προκατόχου της, δημοτικής συμβούλου Θ. Μενδρινού

Α. Λεονταρίτη: «Οι απαντήσεις θα δοθούν στο πρώτο ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο»

  • Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020 - 12:24

Με λιτή δήλωση, απαντά η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλίκη Λεονταρίτη, στην παρέμβαση της προκατόχου της και δημοτικής συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, κ. Θωμαής Μενδρινού, σχετικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο Θέατρο Απόλλων.

Όπως αναφέρει η κ. Λεονταρίτη:

«Ο πολιτισμός είναι ένα κρίσιμο αντικείμενο της πολιτικής και καλό είναι να μη χρησιμοποιείται ως εργαλείο φθηνής πολιτικής αντιπαράθεσης.

Αν μη τι άλλο, οι επιδεικτικές δηλώσεις, οι υπερβολές και η επικοινωνία για εντυπωσιασμό ΔΕΝ ανήκουν στις δικές μου πρακτικές.

Ανάλογες προκλήσεις τις αντιμετωπίζω με ηχηρή σιωπή και περίσκεψη, ως αποτέλεσμα έργου και με απόλυτο σεβασμό απέναντι στους δημότες.

Ως Δημοτική Αρχή, πιστεύουμε στη συνεργασία και δεν υποτιμούμε τις όποιες ενέργειες αποσκοπούσαν στη βελτίωση των υποδομών του ιστορικού θεάτρου «Απόλλων». 

Στις τελευταίες δηλώσεις της πρώην Αντιδημάρχου Πολιτισμού, οι απαντήσεις για τα επιμέρους θέματα που το  αφορούν, αλλά και για τις υποδομές πολιτισμού στο σύνολο τους, θα δοθούν στο πρώτο ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο».