Το σοβαρό θέμα έθεσε ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Μώτος ζητώντας λύση από τη Δημοτική Αρχή

Πρόβλημα στάθμευσης στο Βροντάδο

Το πολύ σοβαρό πρόβλημα της ανυπαρξίας χώρων στάθμευσης στην περιοχή του Βροντάδου έθεσε επί τάπητος, προχθές, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ο ανεξάρτητος σύμβουλος, Πέτρος Μώτος, ζητώντας λύση από τη Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο ίδιος, το πρόβλημα της έλλειψης θέσεων στάθμευσης δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών, καθώς από το ύψος που βρίσκεται το Ισιδώρειο Ίδρυμα μέχρι και την “καρδιά” του οικισμού, τα οχήματα που διέρχονται από αντίθετες κατευθύνσεις δεν χωρούν ταυτόχρονα.

Δεδομένου πως παλαιότερα ο Δήμος εξέταζε την αξιοποίηση ενός ακινήτου και τη μετατροπή του σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνάς Αληφραγκής ρωτήθηκε σχετικά, σημειώνοντας πως άμεσα θα στείλει μηχανικούς της Υπηρεσίας του να εξετάσουν το σημείο.

Πρέπει να σημειωθεί πως το πρόβλημα στην περιοχή γίνεται ακόμη πιο έντονο και κατά τις βραδινές ώρες, οπότε και οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής έχουν σταθμεύσει τα οχήματα και τα δίκυκλά τους κατά μήκος του δρόμου.

Καλό θα ήταν να ανταποκριθεί άμεσα η Δημοτική Αρχή στο αίτημα του Πέτρου Μώτου, στο πλαίσιο της συνολικότερης φροντίδας που ξεκίνησε να δείχνει για ανάπτυξη χώρων στάθμευσης πλησίον της Ερμούπολης.