Καταγγελία του ΝΟΠΟΚ στο Λιμεναρχείο για καταστροφές σε εξοπλισμό στον μώλο Κινίου

  • Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022 - 12:43

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα από τις αρχές Ιουλίου, στην περιοχή του μώλου του όρμου Κινίου παρατηρούνται φθορές σε εγκαταστάσεις του μώλου, φθορές και μικροκλοπές σε σκάφη μελών του ομίλου μας (δεν γνωρίζουμε αν έχουν ενημερώσει την Λιμενική Αρχή είτε προφορικώς, είτε εγγράφως) και εδώ και 2 μέρες το φαινόμενο επεκτάθηκε και στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠΟΚ, με ζημιές σε τραπέζια, παγκάκια κλπ καθώς και συγγραφή συνθημάτων, υβριστικών σχολίων κλπ σε τοίχους και άλλα σημεία του ακινήτου, το οποίο μισθώνουμε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ποιοί είναι οι υπεύθυνοι των παραπάνω ενεργειών (γίνονται κατά τις νυχτερινές ώρες) και είναι δύσκολο να βρισκόμαστε επί 24 ώρες στην περιοχή. 

Να ενημερώσουμε επίσης, ότι σε συμφωνία με το Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο Σύρου- Ερμούπολης διατηρούμε ανοικτή την τουαλέτα του Ομίλου μας καθόλο το 24 ωρο, προς εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών του Κινίου με αποτέλεσμα να υπάρχουν φαινόμενα μικροκλοπών και σε αυτό τον χώρο.

Δυστυχώς παρόλες τις προσπάθειες μας, το φαινόμενο τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί σημαντικά και προχωράμε σε ενημέρωσης σας. Θα κοινοποιήσουμε την καταγγελία μας και στο Λιμενικό Ταμείο Σύρου, διότι η περιοχή ανήκει στην αρμοδιότητα του και σε επόμενο στάδιο θα προχωρήσουμε σε μήνυση κατά αγνώστων για να προστατεύουμε τις εγκαταστάσεις μας. 

Αναμένουμε ενημέρωση για την καταγγελία μας. 

 

 

Ετικέτες: