ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σύρου: "Το κόμμα έχει πλήρες πρόγραμμα για τις Κυκλάδες"

  • Παρασκευή, 19 Μαΐου, 2023 - 12:47

Ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σύρου για τις εκλογές. 

"Έπρεπε να φτάσουμε στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου για να ακούσουμε τις προεκλογικές εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν ακούσαμε τίποτα για τα θέματα που καίνε την Σύρο και τους νησιώτες.

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν έγινε καμία αναφορά, από κανέναν εκ των υποψηφίων, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Σύρου, δεν υπήρξε αναφορά για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών (κενές θέσεις, στεγαστικό πρόβλημα και μονιμοποιήσεις), καμμία αναφορά στην βελτίωση της συνδεσιμότητας των Κυκλάδων τόσο της ενδοκυκλάδικής όσο και αυτής με την ηπειρωτική Ελλάδα, καμμία αναφορά στις πολύ υψηλές τιμές εισιτηρίων  και στο γεγονός ότι δεν υπήρξε κέντρο ΑΣΕΠ στις Κυκλάδες και αναγκάστηκαν οι υποψήφιοι να πάρουν το πλοίο για να συμμετέχουν στις εξετάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει πλήρες πρόγραμμα για τις Κυκλάδες και έχει παρουσιαστεί αναλυτικά καλύπτοντας όλους τους τομείς. 

Βιώσιμη ανάπτυξη, Βιώσιμος τουρισμός, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Μεταφορές, Δημόσια υγεία, Παιδεία, Περιβάλλον, Ενέργεια, Πρωτογενής παραγωγή και Κρατικές υπηρεσίες, έχουν παρουσιαστεί αναλυτικά στη Σύρο και στις Κυκλάδες. 

Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αυτή την Κυριακή, μεταξύ άλλων, σημαίνει αναβάθμιση και επέκταση του Μεταφορικού Ισοδυνάμου σε μόνιμα εργαζόμενους, αθλητικά σωματεία, Δωρεάν μετακίνηση ασθενών και συνοδών, Στοχευμένη επιδότηση μεταφοράς αγροτικών προϊόντων, αγροεφοδίων, πρώτων υλών και καυσίμων. Επανασχεδιασμός δικτύου συνδυασμένων μεταφορών ενδοεπικοινωνίας νησιών και έλεγχο των ναύλων.  

Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σημαίνει άρση των ανισοτήτων στη φροντίδα υγείας μεταξύ κέντρου και νησιών με την νομοθετική ρύθμιση "Υγειονομικού Ισοδυνάμου". Αποζημίωση πολιτών για υγειονομικές μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας και πλήρη κάλυψη των νησιωτών και  Τριτοβάθμιο νοσοκομείο στη Σύρο.". 

Ετικέτες: