Συναντήσεις κατά την παραμονή της στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Σε Νεώριο και Περιφέρεια η υπουργός Εσωτερικών, Ν. Κεραμέως

Συναντήσεις στη Σύρο πραγματοποίησε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, η οποία νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφθηκε το Νεώριο και ακολούθως την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Την κ. Κεραμέως καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ομίλου ONEX, Πάνος Ξενοκώστας, ο οποίος συνομίλησε μαζί της για την πορεία του ναυπηγείου και την ευχαρίστησε για τη σημαντική στήριξη του κόμματός της και της κυβέρνησης, σε κρίσιμους χρόνους, που “πυροδότησαν” την αναγέννηση της ναυπηγοεπισκευής στη χώρα.

Το σπουδαίο παράδειγμα της ανάπτυξης του Νεωρίου Σύρου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υπουργός, αποτέλεσε τον μπούσουλα και για την πορεία των ναυπηγείων της Ελευσίνας, με την κ. Κεραμέως να συγχαίρει τον κ. Ξενοκώστα για την επένδυση, αλλά και τους εργαζομένους για την ανταπόκρισή τους και τον καθημερινό αγώνα τους.

Η υπουργός είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία αντιρρυπαντική άσκηση που πραγματοποιήθηκε πλησίον τον εγκαταστάσεων του Νεωρίου, με τη συνδρομή του μεγαλύτερου ναυαγοσωστικού ρυμουλκού ανοικτής θαλάσσης που διαθέτει η χώρα.

Αμέσως μετά συναντήθηκε με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Αλέξη Αθανασίου και άλλους δημάρχους των Κυκλάδων στην Περιφέρεια. Τα θέματα που συζήτησαν αφορούσαν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Θα υπάρξει ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.

Την κ. Κεραμέως συνάντησαν και οι τρεις βουλευτές του νομού, Κατερίνα Μονογυιού, Φίλιππος Φόρτωμας και Μάρκος Καφούρος.

Η υπουργός το βράδυ θα είναι στην εκδήλωση κοπής πίτας της Νέας Δημοκρατίας.

Ετικέτες: