Κάλεσμα για συμμετοχές στη Διαδικτυακή Έκθεση «ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ» και στην Υπαίθρια Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής 6

  • Τρίτη, 12 Μαΐου, 2020 - 14:01

Ο καιρός περνά και εμείς είπαμε να προετοιμάσουμε φέτος από το σπίτι την πιο μεγάλη Υπαίθρια Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής 6 στο πλαίσιο του Παιδικού Φεστιβάλ των Κυκλάδων syroskidz 4!

Για άλλη μια φορά το Παιδικό Φεστιβάλ των Κυκλάδων syroskidz 4 συνεργάζεται με το Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου και για πρώτη φορά η Υπαίθρια Έκθεση θα είναι και Διαδικτυακή! Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής καλούμε τους μικρούς μας καλλιτέχνες να δημιουργήσουν έργα για την Υπαίθρια Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά φέτος στην παραλία της Βάρης, στη Σύρο, από την Παρασκευή 31 Ιουλίου έως την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020. Φέτος, το ΘΕΜΑ της Έκθεσης είναι: «Αιγαίο, η θάλασσα των Ελλήνων». Τα έργα των παιδιών θα σταλούν από το Παιδικό Φεστιβάλ στην Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος με την οποία συνεργάζεται το φεστιβάλ τα τελευταία τρία χρόνια και θα λάβουν μέρος αυτή τη φορά στην Aegean Kids Biennalle 2020.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/5 ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/5/2020

Περισσότερα για το θέμα θα βρείτε στον σύνδεσμο:

https://sites.google.com/site/ppeaegeankidsbiennale2020/

Παρακαλούμε το έργο σας να δημιουργηθεί σε χαρτί Α4, με ότι υλικά θέλετε, να αναρτηθεί στη σελίδα του ΔΕΕΠΣ (Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου) στο facebook ως σχόλιο κάτω από την ανάρτηση αλλά και να σταλεί προαιρετικά στη Σύρο για την Υπαίθρια Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής 6 στο πλαίσιο του Παιδικού Φεστιβάλ των Κυκλάδων syroskidz 4. Θα σας παρακαλούσαμε το όνομα, η ηλικία και η περιοχή να είναι οπωσδήποτε γραμμένα στην μπροστινή πλευρά κάτω δεξιά.

Στοιχεία αποστολής:

Για το Παιδικό Φεστιβάλ των Κυκλάδων syroskidz 4 & την Υπαίθρια Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής 6

Όρμος Βάρης, Βάρη, Σύρος ΤΚ 84100

υπόψιν κ. Χρηστιάννας Πάπιτση

ΜΟΝΟ απλή αποστολή με ταχυδρομείο

Καλή διασκέδαση!

ΠΡΟΣΟΧΗ

1. Αναρτούμε τις φωτογραφίες ή βίντεο μας ως σχόλιο κάτω από αυτή την ανακοίνωση.

2. Η ζωγραφιά επάνω να περιέχει το μικρό του όνομα, την ηλικία και την περιοχή που μένει (π.χ. Σύρος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι). Εάν το έργο είναι τρισδιάστατο τότε γράψτε τα στοιχεία σε ένα χαρτάκι δίπλα.

Δεδομένης της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε λόγω της πανδημίας Covid-19, οι δράσεις του φεστιβάλ στις παραλίες των Κυκλάδων (Σύρος, Σίκινος, Άνδρος) δεν θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2020, καθώς προτεραιότητά μας είναι η υγεία όλων μας. Ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η Υπαίθρια Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής 6 στη Σύρο. Να είστε συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα μας! Θα μας λείψετε! Μέχρι τότε να μένετε ασφαλείς!

Ιστοσελίδα www.syroskidz.gr

Instagram www.instagram.com/syroskidz

Facebook www.facebook.com/syroskidz

Εμείς πάντα θα ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε για τα παιδιά, στις Κυκλάδες που αγαπάμε!

Τι είναι το «Μένουμε Δημιουργικοί»

Μένουμε σπίτι αλλά μένουμε δημιουργικοί! Κάθε μέρα, το Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου ανακοινώνει ένα θέμα. Παιδιά από όλο τον κόσμο ζωγραφίζουν με ότι υλικά θέλουν το θέμα αυτό. Δημιουργούμε κάθε μέρα μια νέα διαδικτυακή έκθεση στη σελίδα του ΔΕΕΠΣ. Όλα τα παιδιά θα μπορούν να μοιραστούν και να δουν τις ζωγραφιές των άλλων παιδιών!

Ετικέτες: