Το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκου Πάρου στηρίζει τις δράσεις τέχνης και πολιτισμού

  • Τετάρτη, 17 Ιουνίου, 2020 - 13:02

Η χειμερινή περίοδος ήταν για μία ακόμα φορά πλούσια σε δράσεις στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου.

Προβολές παιδικών ταινιών στο Δημοτικό Σχολείο της Νάουσας, μαθήματα ιστιοπλοΐας στον όρμο του Αϊ-Γιάννη υπό την αιγίδα του Ναϊάς, αντιδιαβρωτικά έργα στην ενδοχώρα της χερσονήσου, ο βοτανικός μας κήπος με φυτά του Αιγαίου σε συνεχή εξέλιξη και η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη μαζί με την έκθεση Η Πάρος μέσα από την ρώσικη χαρτογραφία 1770-1774 στα κελιά του Αϊ-Γιάννη, διαθέσιμες στο κοινό που θέλει να γνωρίσει άγνωστες πτυχές της Ιστορίας της Πάρου και του Αιγαίου. Και βέβαια, ομαδικές και ατομικές περιηγήσεις στα μονοπάτια και μικρά γλέντια στην παραλία του Καθολικού τις ηλιόλουστες αργίες.

Η αναγκαστική διακοπή όλων των εκδηλώσεων για 3 μήνες λόγω των έκτακτων συνθηκών, μας όπλισε με περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία και από 17 Ιουλίου το Πάρκο είναι πάλι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό με απόλυτο σεβασμό στην ασφάλεια και την υγεία των επισκεπτών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Θέατρο Αρχίλοχος θα είναι διαθέσιμο δωρεάν  στους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους στο διάστημα 17 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου, για να παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους ή να οργανώσουν τις εκδηλώσεις που επιθυμούν.

Για την οργάνωση της εκδήλωσης, καθορισμό ημερομηνιών, εξοπλισμό κλπ σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Άννα Κάγκανη, στο τηλέφωνο 6936546008 ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τις προτάσεις σας το αργότερο έως τις 22 Ιουνίου 2020.