Η ΟτΚ για τη συναυλία που ακυρώθηκε στη Ρόδο

  • Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, 2022 - 11:48

Η ορχήστρα των Κυκλάδων ταξίδεψε στη Ρόδο στις 15 Σεπτεμβρίου για να παρουσιάσει στο αίθριο του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου τη συναυλία «Τραγουδώντας τη μεγάλη οθόνη» που είχε παρουσιάσει δυο εβδομάδες νωρίτερα με μεγάλη επιτυχία στη Σύρο, στο Θέατρο Απόλλων.

Ατυχώς, οι κακές καιρικές συνθήκες και οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Παρά την αναγκαστική αναβολή της συναυλίας, η Ορχήστρα των Κυκλάδων νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την πρόσκληση, και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη για τη συνολική στήριξη και ενίσχυση της Ορχήστρας, και για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, εξαντλώντας όλα τα δυνατά περιθώρια, ώστε η συναυλία αυτή να γίνει πραγματικότητα.

"Σύντομα θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξαναβρεθούμε στη Ρόδο για να συνεισφέρουμε στις πολιτιστικές ανταλλαγές ανάμεσα στις δύο όμορφες ιστορικές πρωτεύουσες του Νοτίου Αιγαίου"