Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

  • Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022 - 13:06

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών», διοργανώνει την Κυριακή 5-6-2022, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος,  εκστρατεία καθαρισμού των ακτών, των παραλιών και του βυθού της Ποσειδωνίας, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην σημαντική αυτή παγκόσμια εκδήλωση.

 

Στη δράση του Συλλόγου μας συμμετέχουν ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Τοπική Κοινότητα Ποεσειδωνίας, η Ναυτική Πολεμική Βάση, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ποσειδωνίας, η ομάδα Αυτοδυτών «Salt Water Divers», η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, ο Σύλλογος Πελοποννησίων, ο Σύλλογος Φίλων του Μέγα Γυαλού, το τμήμα προσκόπων Σύρου, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Η Σοφία της Παράδοσης» και το Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας.

Καλούνται επίσης να συμμετάσχουν όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συμβάλλουν, εκφράζοντας την ευαισθησία τους για ένα καθαρό περιβάλλον και ιδιαίτερα για καθαρές θάλασσες στο νησί μας.

 

Ραντεβού  στην παραλία των Αγκαθωπών, στις 10πμ. (Ο καθαρισμός θα γίνει μέχρι τις 12μ.στις παραλίες των Αγκαθωπών, Κόμητο Φετουρή και Βούλγαρη).