Απονομή των Ευρωπαϊκών Διπλωμάτων Πρώτων Βοηθειών

  • Τρίτη, 22 Αυγούστου, 2023 - 12:30

Σε μια λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες 21 Αυγούστου, στον  όμορφο εξωτερικό χώρο της ζυθοποιίας ΦΤΕΛΟΣ , η απονομή των Ευρωπαϊκών  Διπλωμάτων Πρώτων Βοηθειών (EFAK / AED) και Βεβαιώσεων Παρακολούθησης , σε όσους παρακολούθησαν τα προγράμματα Α’ Βοηθειών  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που διεξήχθησαν στο νησί μας τον Μάϊο.

Η Πρόεδρος Μαρία Αργυρού στην ομιλία της αναφέρθηκε στη μεγάλη αξία αυτών των προγραμμάτων  που αφορούν στην παροχή της πρώτης βοήθειας και συνεχάρη αυτούς που τα παρακολούθησαν. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ακούραστη εκπαιδεύτρια του ΕΕΣ κ. Κατερίνα Τσατά , η οποία μέσα στην δεκαπενθήμερη διαμονή της στη Σαντορίνη, έδωσε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε σχολεία και να εκπαιδευτούν εργαζόμενοι τουριστικών επιχειρήσεων και κοινό.

‘Έκανε γνωστό το έργο του περιφερειακού τμήματος Θήρας  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ζήτησε τη συνδρομή όλων προκειμένου να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τη Ζυθοποιία ΦΤΕΛΟΣ για τη φιλοξενία και την περιποίηση από το προσωπικό της και τον αξιόλογο ως  μουσικό και άνθρωπο, πιανίστα Μιχάλη Κατσαρό , που γέμισε την βραδιά με όμορφες μουσικές.