Το αγαπημένο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Σύρου ανυπομονεί να καλωσορίσει στην παρέα του νέους φίλους για μία ακόμη «Εκτός εποχής» διοργάνωση

Μπείτε στην ομάδα του 9ου SIFF

  • Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021 - 06:10

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου επιστρέφει ανανεωμένο και συνεχίζει τη διερεύνηση της «Off season / Εκτός εποχής» θεματικής.

Η 9η διοργάνωσή του θα διεξαχθεί από 22 έως 26 Ιουλίου 2021 στην Ερμούπολη και σε άλλες τοποθεσίες του νησιού. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει κινηματογραφικές προβολές, οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις και περφόρμανς, εργαστήρια, συζητήσεις και πολλές ακόμη εκδηλώσεις.

Η ομάδα του SIFF δίνει και φέτος την ευκαιρία σε φίλους της να γνωρίσουν εκ των έσω τη διοργάνωση του επιτυχημένου φεστιβάλ, συμμετέχοντας έμπρακτα με τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά τους. Τους καλεί λοιπόν να γίνουν εθελοντές στο 9o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου και να ζήσουν μία ξεχωριστή φεστιβαλική και κινηματογραφική εμπειρία γνωρίζοντας παράλληλα τις μοναδικές ομορφιές της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Tο SIFF προσφέρει δέκα θέσεις εθελοντικής απασχόλησης στους τομείς:

☛ Φιλοξενία (συντονισμός προγράμματος φιλοξενίας των καλλιτεχνών και της ομάδας του SIFF)

☛ Παραγωγή (πληροφορίες, οργάνωση κινηματογραφικών προβολών και εκδηλώσεων, προετοιμασία χώρων διεξαγωγής)

Εάν έχετε προτίμηση για κάποιον από τους δύο παραπάνω τομείς, μη διστάσετε να το σημειώσετε στην αίτησή σας.

Στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας λόγω του COVID-19, θα δοθεί προτεραιότητα στις/στους κατοίκους της Σύρου, ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Σε περίπτωση επιλογής ατόμων που δεν διαμένουν στη Σύρο, καλύπτονται τα έξοδα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Πειραιά–Σύρου μετ’ επιστροφής.

Οι υποψήφιες/οι είναι απαραίτητο να είναι άνω των 18 ετών, να βρίσκονται στη Σύρο και να είναι πλήρως διαθέσιμες/οι από τις 21 έως τις 27 Ιουλίου 2021. Η πολύ καλή γνώση αγγλικών είναι απαραίτητη, ενώ όποια άλλη γλώσσα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέχρι τις 22 Μαΐου στην ακόλουθη φόρμα: 

https://forms.gle/GZPssYevA8ErbN3h7

Οι απαντήσεις θα σταλούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

 

Ετικέτες: