Το «Indie Rock Festival» επέστρεψε στην ενεργό δράση

Στο «σπίτι» του, το Θέατρο Ευανθία Καΐρη στα Λαζαρέτα, επέστρεψε θριαμβευτικά το “Hermoupolis Indie Rock Festival” για να δώσει το στίγμα του, για 11η χρονιά, στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Μετά από διάλειμμα ενός έτους, το Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Ροκ, επανήλθε στην ενεργό δράση για να παρουσιάσει στους φίλους του ό,τι ενδιαφέρον παίζει εκεί έξω.

Τη διοργάνωση άνοιξαν οι «Sailor’s Daughter», οι οποίοι έχουν σαν βάση τη Σύρο. Το σχήμα έχει τη στόφα του εναλλακτικού, ηλεκτρίζει κι άλλο τον ήχο του και ανεβάζει εντάσεις, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το νησί.

Στη σκηνή ανέβηκαν επίσης, οι Αθηναίοι «Message In a Cloud»  κουβαλώντας στις αποσκευές τους το ντεμπούτο άλμπουμ τους με ήχους ανήσυχους, ανατρεπτικούς, το prog, το post rock, μπόλικη ψυχεδέλεια και επιρροές από τα 90s.

Tέλος, οι Συριανοί «Neon Nights» παρουσίασαν στο κοινό το μελωδικό Metal τους, το οποίο αγαπούν και υποστηρίζουν με κάθε τρόπο.

Στον χαιρετισμό του, ο εμπνευστής και διοργανωτής του Φεστιβάλ, Χρήστος Παπαδάκης σημείωσε ότι, η αγάπη του κόσμου αποτελεί την πιο γερή βάση, αλλά και το κίνητρο για να συνεχίσει το Indie Rock Festival το «ταξίδι» του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

 «Κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος, δέχθηκα εκατοντάδες μηνύματα ανθρώπων, που με ρωτούσαν για το μέλλον της διοργάνωσης. Αυτό για μένα αποδεικνύει ότι έχετε αγκαλιάσει το φεστιβάλ, το οποίο μπαίνει φέτος στη δεύτερη δεκαετία ζωής του και θα συνεχίσει για πάρα πολλά χρόνια ακόμα».