Συναυλία στην Έπαυλη Τσιροπινά την 1η Σεπτεμβρίου

Χρυσούλα Κεχαγιόγλου & Ελπίδα Γαδ: "Κοινή Αφετηρία"

  • Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021 - 13:57

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας "Ο Ποσειδών" σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων Σύρου, συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι.

Δύο από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της Σύρου μας προσκαλούν σε μια δίωρη μαγευτική μουσική περιπλάνηση. Με κοινή αφετηρία την αγάπη τους για την μουσική, η Χρυσούλα και η Ελπίδα έχοντας ανοίξει τα καλλιτεχνικά φτερά τους πραγματοποιώντας παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής για μία βραδιά γεμάτη μελωδίες κάτω από τα άστρα. Οι δύο καλλιτέχνιδες αντιλαμβάνονται πως σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά η ίδια η διαδρομή και οι άνθρωποι με τους οποίους συνταξιδεύουν. Μαζί, λοιπόν, με τους υπέροχους μουσικούς τους, υπόσχονται να μας συντροφεύσουν σε μια αξέχαστη βόλτα γεμάτη ηχοχρώματα και συγκίνηση.

 

Την 1η Σεπτεμβρίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων στις 21.00, θα ακουστούν αγαπημένα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια.

Τον αέρα που θα φυσήξει πρίμα για να μας οδηγήσουν στο μουσικό αυτό ταξίδι, θα σηκώσουν οι μουσικοί που θα τις συνοδέψουν, και, συγκεκριμένα: Ο Δημήτρης Πάντος με την φωνή και την κιθάρα του, η Λένα Χατζηγρηγορίου με το βιολί και την φλογέρα της, ο Πέτρος Καπελάς με το μπουζούκι του, ο Γιάννης Ανδριωμένος με το κοντραμπάσο του και ο Χρήστος Αδαμίδης με τα κρουστά του.

Οι Χρυσούλα Κεχαγιόγλου και η Ελπίδα Γαδ θα ανοίξουν τα φτερά τους για να τραγουδήσουν και να ξεκινήσουν ακόμη ένα από τα μαγικά τους ταξίδια. Είστε όλοι καλεσμένοι!

Είσοδος: 10€

Link για αγορά εισιτηρίων:
https://www.ticketservices.gr/event/koini-afetiria-syros/

Τηλεφωνικές κρατήσεις εισιτηρίων:
6973006262 & 6971757270

Σημείωση: Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και αφορούν καθήμενους.

Συνδιοργάνωση:
Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «ο Ποσειδών» & Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων

Press & Info: info@actionesti.gr

Ασφάλεια - Τήρηση Υγειονομικών Πρωτοκόλλων: Βάσει νόμου η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους και η χρήση μάσκας στον χώρο υποχρεωτική