Η Μύκονος στο Netflix

  • Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:12

Γυρίσματα για την έβδομη και τελευταία σεζόν της μεξικάνικης σειράς «Εl Señor de los Cielos», η οποία προβάλλεται στο συνδρομητικό online κανάλι Netflix, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες στο νησί της Μυκόνου.

Η σειρά αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του 1990 από το Μεξικό, ο οποίος δολοφονήθηκε στο χειρουργικό τραπέζι, προσπαθώντας να αλλάξει πρόσωπο.

Στην τελευταία σεζόν του επιτυχημένου σίριαλ, που έχει σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία, μεταξύ αυτών και το Emmy International Award επί τρία συνεχόμενα χρόνια συμμετέχει και ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA, ελληνικής καταγωγής.

Στα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων στη Μικρή Βενετία και στους Μύλους της Αλευκάντρας συμμετείχαν και αρκετοί βοηθητικοί ηθοποιοί από το νησί των Ανέμων, κατόπιν ακρόασης που έλαβε χώρα στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ.

Σημειώνεται ότι το «Εl Señor de los Cielos»δεν βρίσκεται ακόμα διαθέσιμη στην ελληνική βερσιόν της ψηφιακής πλατφόρμας, ωστόσο οι ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και θα μαγέψουν τους φαν της δημοφιλούς σειράς δράσης.

 

Ετικέτες: