Επιστολή του Συλλόγου Στήριξης Κ.Υ.Θήρας - Γ.Ν.Θήρας προς ενημέρωση των πολιτών

Στήριξη ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στη Σαντορίνη

  • Πέμπτη, 17 Αυγούστου, 2023 - 10:10

Συνάντηση στη Σαντορίνη για τη στήριξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου Θήρας. Το στεγαστικό των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, κύριο θέμα στην ατζέντα.

Η ανακοίνωση

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 και μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Α.Ε.Μ.Υ. κου Παπακυρίλλου Κύριλλου, συναντηθήκαμε ως Σύλλογος Στήριξης Κ.Υ.Θήρας – Γ.Ν. Θήρας οι

  • Λίτσα Πετίνη , Πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Κ.Υ. Θήρας – Γ.Ν. Θήρας

  • Λαμπρινή Σιγάλα - Μπουλιέρη , Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Κ.Υ. Θήρας – Γ.Ν. Θήρας

  • Ασημίνα Σκοπελίτου , Γραμματέας του Συλλόγου Στήριξης Κ.Υ. Θήρας – Γ.Ν. Θήρας

Με τους :

  • Κύριλλο Παπακυρίλλου, Πρόεδρο ΔΣ ΑΕΜΥ ΑΕ

  • Μιρέλλα Θεοδωροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος

  • Λένα Μπορμπουδάκη, Αντιπρόεδρο ΔΣ και Εκτελεστική Σύμβουλος ΓΝΘ

  • Ιωάννης Αργυρός , Μέλος της Α.Ε.Μ.Υ

 

Ώστε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε από κοινού και πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον και ωφέλεια για το νησί μας και τους συνδημότες μας, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να λειτουργήσει το Γ.Ν. Θήρας ως υπόδειγμα.

Στην συνάντηση δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για παρανοήσεις που οφείλονταν σε λάθος πληροφόρηση και συναποφασίσαμε να συνεργαστούμε για να δώσουμε νέα πνοή στο Νοσοκομείο Θήρας προχωρώντας αποφασιστικά στην νέα καμπάνια που προτάθηκε από τον γιατρό κ. Ιωάννη Αργυρό, μέλος του Συμβουλίου του Γ.Ν. Θήρας και του καθηγητή και Ακαδημαϊκού γιατρού κ. Χαράλαμπου Ρούσσου .

Η εκστρατεία θα έχει ως κύριο θέμα την ενημέρωση των πολιτών της Σαντορίνης για την επίλυση του προβλήματος στέγασης του ιατρικού και λοιπού νοσηλευτικού προσωπικού.

Πλαισιώνουμε μαχόμενοι ενεργά την πρόταση αυτή, που θα διευκολύνει και θα δημιουργήσει πολύ καλές προοπτικές για την στέγαση του ιατρικού και λοιπού νοσηλευτικού προσωπικού και κατ’ επέκταση την πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου μας .

Για την εκστρατεία αυτή εξαιρετικά σημαντικό ρόλο έχει λάβει ο επικεφαλής και πρόεδρος του Ιδρύματος «ΘΩΡΑΞ» κ. Χαρ. Ρούσσος με την συγκέντρωση δωρεών για την κατασκευή κατοικιών ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι έχει ήδη εγκριθεί - δεσμευτεί

Α) δωρεά της τάξης των 500.000,00€ από το Ίδρυμα «ΘΩΡΑΞ» με Πρόεδρο τον κ. Χαράλαμπο Ρούσσο για την ανέγερση κατοικιών καθώς και

Β) δωρεά οικοπέδου από το «Ίδρυμα Κωνσταντίνου Ρούσσου»

Εντός των ημερών πρόκειται να ανοιχθούν τραπεζικοί λογαριασμοί σε όλες τις συστημικές τράπεζες με σκοπό την κατάθεση χρημάτων για την επίτευξη του σκοπού όλων μας.

Ένα νοσοκομείο πρότυπο για όλους εμάς τους κατοίκους , αλλά και τους επισκέπτες.

Η στήριξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι αναγκαία και επιτακτική για ένα ευοίωνο μέλλον για όλους μας.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.