Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων στήριξης Μυκόνου: Δωρεάν προληπτική εξέταση για προ συμπτωματικό έλεγχο του προστάτη

  • Δευτέρα, 8 Απριλίου, 2024 - 08:36

O Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Στήριξης Μυκόνου, πραγματοποίησαν δωρεάν προληπτική εξέταση για προ συμπτωματικό έλεγχο του προστάτη και ομιλία ενημέρωσης για το ίδιο θέμα. 

Περίπου 50 άνδρες, κάτοικοι του νησιού ανταποκρίθηκαν στη δράση και έκαναν τον προληπτικό έλεγχο.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου και το Σάββατο 30 Μαρτίου, , σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας και τους γιατρούς: Μπόσκος Χρήστος (Ακτινοθεραπευτής-Ογκολόγος, Καλογερόπουλος Θεόδωρος (Χειρούργος Ουρολόγος), Τσιούκης Βασίλειος (Ακτινοθεραπευτής-Ογκολόγος) και Αποστόλου Θεόδωρος (Χειρούργος Ουρολόγος)  πραγματοποίησαν δωρεάν προληπτική εξέταση για προ συμπτωματικό έλεγχο του προστάτη και ομιλία ενημέρωσης για το ίδιο θέμα. Περίπου 50 άνδρες, κάτοικοι του νησιού ανταποκρίθηκαν στη δράση και έκαναν τον προληπτικό έλεγχο.

Η Πρόεδρος, Νατάσα Καμμή είπε, "Ευχαριστούμε τους γιατρούς οι οποίοι ταξίδεψαν αφιλοκερδώς στη Μύκονο από την Αθήνα και αφιέρωσαν το Σαββατοκύριακό τους στην προληπτική εξέταση. Ο Σύλλογός μας κάλυψε μόνο τα έξοδα για την μετακίνηση, διαμονή και διατροφή τους.

"Ευχαριστούμε τον κο Γεωργουλιό και το Ιδιωτικό Πολύ-ιατρείο  «Ιατρικό Μυκόνου» καθώς και το “My Clinic Mykonos, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στη δράση κάνοντας μια προσφορά σε πολύ καλή τιμή για τις απαιτούμενες εξετάσεις.

"Ευχαριστούμε το Γυμνάσιο Άνω Μεράς και τον διευθυντή του κο Χατζήρη Αλέξανδρο, για την παραχώρηση χώρου για την ομιλία ενημέρωσής.

"Ευχαριστούμε,  την «Cooperative Radio Taxi of Mykonos» και τον κύριο Κουσαθανά Νικολό για την μεταφορά των γιατρών από και προς το λιμάνι.

"Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στη δράση, και τέλος ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές-μέλη του Συλλόγου μας που συνέβαλλαν, και όλους εσάς που μας στηρίζετε, όλα αυτά τα χρόνια.