Στο πλαίσιο των Best in Pharmacy Awards 2023

Σύρος: Τρία βραβεία κέρδισαν τα καλλυντικά της AEGEAN BEAUTY

  • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:10

Μία σημαντική επιτυχία για τα καλλυντικά της AEGEAN BEAUTY, τα οποία κατάφεραν να αποσπάσουν συνολικά τρία βραβεία στην τελετή των Best in Pharmacy Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα του ΕΟΦ, για τα καλύτερα καλλυντικά φαρμακείου στην Ελλάδα.

Η σειρά της AEGEAN BEAUTY, Vegan Zero Waste στερεά καλλυντικά, πήρε χρυσό βραβείο για την πράσινη πολιτική στη παραγωγική διαδικασία. Στη κατηγορία καλύτερο προϊόν σώματος, το στερεό Body Butter κέρδισε επίσης χρυσό βραβείο, ενώ χάλκινο βραβείο, στην κατηγορία καλύτερο προϊόν για τα μαλλιά, πήρε το στερεό Conditioner της εταιρείας.

“Ευχαριστούμε την επιστημονική μας ομάδα, τους βιοκαλλιεργητές της Σύρου Cyclades Organics, Promithion, και Ιωσήφ Δαλέζιο, για τα βότανα και τις πρώτες ύλες. Επίσης ευχαριστούμε για τις ιδέες και την υποστήριξη, τους Purple Sheep, Νένα Κωμάκη και Γιώργο Αληφραγκή. Θερμές ευχαριστίες στο κόσμο της Σύρου, που από τη πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκε τα καλλυντικά μας, τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, καταστήματα και ξενοδοχεία για την εμπιστοσύνη τους”, τονίζεται σε ανακοίνωση της AEGEAN BEAUTY.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως η εν λόγω επιβράβευσή της, αποτελεί εφαλτήριο για τη συνέχιση του έργου της. “Πιστοί στις αξίες μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε καινοτόμα, ποιοτικά καλλυντικά προϊόντα, που υπηρετούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, πάντα με σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον”, καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ετικέτες: