Μπάσκετ

O Παναθηναϊκός «αποχαιρέτησε» τον Βιλντόζα, ο οποίος οδεύει για Ολυμπιακό

Την πόρτα της... εξόδου από τον Παναθηναϊκό άνοιξε και επίσημα ο Λούκα Βιλντόζα, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει μέσω των social media τη λύση της συνεργασίας τους και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. 

Ο Αργεντινός γκαρντ αποχαιρέτησε το «τριφύλλι» μετά από μία σεζόν...

Μητσοτάκης στους αθλητές της Εθνικής ομάδας μπάσκετ: «Κάντε μας χαρούμενους»

Με τους αθλητές της Εθνικής ομάδας μπάσκετ συναντήθηκε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ που διεξάγεται στη χώρα μας.

«Η σχέση μας με την Εθνική μπάσκετ είναι γνωστή και δεδομένη. Και η αγάπη δεδομένη», σημείωσε ο πρωθυπουργός...

Τον Νικ Πόζογλου απέκτησε ο Α.Ο. Μυκόνου

Η διοίκηση της Μυκόνου, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον Ελληνοαυστραλό Νικ Πόζογλου. Ο 28χρονος αθλητής έχει παίξει σε ομάδες της Αυστραλίας, τόσο στο NBL, όσο και στo NBL One.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Μυκόνου έχει ύψος 1,96 και την περσινή...

Λάμψη αστέρων στην πλατεία Μιαούλη

Η Σύρος για ακόμη χρονιά έκλεψε την παράταση με τη διοργάνωση του Aegean ball Festival. Αθλητές παγκόσμιου κλάσης βρέθηκαν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στους περίπου 2.500 φίλους του μπάσκετ, οι οποίοι βρέθηκαν στην πλατεία Μιαούλη.

Η μεγάλη γιορτή του...

Ένας θρύλος του μπάσκετ στη Σύρο

Ένας σπουδαίος αθλητής βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά στη Σύρο και συμμετείχε στο Aegean Ball Festival. Εκτός από τις αθλητικές του ικανότητες ο Τζο Αρλάουκας έδωσε και κάποιες ιδιαίτερες συμβουλές στους μικρούς αθλητές από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα ο θρύλος του μπάσκετ προπόνησε...

Ενισχύεται ο μπασκετικός Α.Ο. Μυκόνου

Παίκτης του Α.Ο. Μυκόνου είναι και επίσημα ο 27χρονος φόργουορντ Διονύσης Σκουλίδας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Μυκόνου  έχει πολλές εμπειρίες, καθώς έχει περάσει από ομάδες που έχουν αγωνισθεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο Διονύσης Σκουλίδας άρχισε την καριέρα του από το Περιστέρι...

Ένα “μαγικό” μπασκετικό τριήμερο στη Σύρο

Με τη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης άνοιξε και επίσημα η αυλαία του 6ου Aegean Ball Festival. Η Σύρος για ακόμη μία χρονιά είναι έτοιμη να υποδεχθεί μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ, αλλά και πολλούς celebrity, που έρχονται στο νησί για να χαρίσουν...

Ο Α.Ο. Μυκόνου απέκτησε τον Ανδρέα Κανονίδη

Στον Α.Ο. Μυκόνου θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Κανονίδης. Η ομάδα της Μυκόνου που θέλει να ανεβάσει… ταχύτητα στο πρωτάθλημα, ενισχύει το ρόστερ της, ώστε να καταφέρει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κανονίδης άρχισε την καριέρα του από τα...

Με ήττα ολοκλήρωσε τα μπαράζ ανόδου ο Μαρπησσαϊκός

Με ήττα, αλλά με το κεφάλι ψηλά έκλεισαν τα μπαράζ ανόδου οι γυναίκες του Μαρπησσαϊκού. Το συγκρότημα του κ. Μουρογιάννη, αν και έδειξε ένα καλό πρόσωπο κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερή του νίκη στα μπαράζ. Το Βοροντάδο ανέβασε στροφές στο δεύτερο...

Ξεκινά η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ

 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την 6η διοργάνωση του μοναδικού και ασυναγώνιστου festival 3on3 Aegean Ball.

Η Σύρος ετοιμάζεται για ακόμη μία χρονιά να φιλοξενήσει μία σπουδαία διοργάνωση και ταυτόχρονα να υποδεχθεί υψηλούς προσκεκλημένους. Κάθε καλοκαίρι είναι… θεσμός η...

Η ώρα της επιστροφής για τον Γιώργο Πρίντεζη

Έχουν περάσει κιόλας δύο χρόνια από τη στιγμή που ο Γιώργος Πρίντεζης ολοκλήρωσε τη σπουδαία του καριέρα ως μπασκετμπολίστας, φορώντας για τελευταία φορά τη φανέλα του αγαπημένου του Ολυμπιακού.

Ήταν Ιούνιος του 2022 όταν ο «Πρι-Πρι» σταμάτησε το μπάσκετ, με τον ίδιο να συμπληρώνει 20...

Σύρος: O Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο Stoiximan AegeanBall Festival!

Ο σέντερ των Χιούστον Ρόκετς θα φέρει λάμψη ΝΒΑ στο μεγαλύτερο FIBA 3X3 της χώρας, την Κυριακή 30 Ιουνίου στο VIP League!

Το μεγαλύτερο FIBA 3X3 μπασκετικό γεγονός της χώρας, το Stoiximan AegeanBall Festival προετοιμάζεται για την 6η χρονιά του και θα υλοποιηθεί στις 28-30 Ιουνίου 2024,...

Ο Άρης Σύρου δεν κατεβαίνει στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αναφορικά με την τραγική κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, ήταν ο απόφαση της διοίκησης του Άρη Σύρου να μην συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, στο μπάσκετ ανδρών.

Με ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα...

Εθνική: Δύσκολα για Σλούκα, «όχι» του Παπαπέτρου για Προολυμπιακό

Μία ημέρα, μετά την ανάδειξή τους σε πρωταθλητές Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ο νυν αρχηγός των «πρασίνων» Κώστας Σλούκας και ο τέως, Ιωάννης Παπαπέτρου έρχονται στο προσκήνιο ενόψει της συμμετοχής της εθνικής ανδρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ από τις 2 έως τις 7 Ιουνίου....

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΑΣ Νάξου ο Κώστας Ρουμελιώτης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια αποτελεί μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο νησί της Νάξου, ο Κώστας Ρουμελιώτης.
Ο κ. Ρουμελιώτης σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Γλαύκου Πάτρας.

...

Ο Δήμος Θήρας για τον τελικό του κυπέλλου με αμαξίδιο

Το δικό του “ευχαριστώ” σε όλους όσους εργάστηκαν για να φέρουν σε μεγάλη επιτυχία τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αμαξίδιο, γνωστοποίησε ο Δήμος Θήρας. Όπως είναι γνωστό, ο τελικός πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη κι άπαντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η διοργάνωση στέφθηκε με...

Ο Ίκαρος Ικαρίας στα μπαράζ ανόδου για την Α2 γυναικών

Ο Ίκαρος Ικαρίας στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στην ΤΕ Σάμου, κερδίζοντας συνολικά με 4-0 νίκες τον Άθλεων Σάμου. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως ο Άθλεων Σάμου δεν κατέβηκε στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Ίκαρος να το κερδίσει στα χαρτιά με σκορ 20-0.

Ο...

Νταμπλ για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ με αμαξίδια

Κυπελλούχος Ελλάδος στο μπάσκετ με αμαξίδια αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά από έναν πολύ ωραίο τελικό στο κλειστό της Σαντορίνης. Να σημειώσουμε εδώ πως ο τελικός χρειάστηκε και τον εξτρά χρόνο της παράτασης, καθώς η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με το σκορ να βρίσκεται στο 56...

Η Αναγέννηση Σάμου στον δρόμο του Άρη Σύρου

Ολοκληρώθηκε το… παζλ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και ο Άρης Σύρου γνωρίζει πλέον την πλήρη ανάπτυξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Η ομάδα που συμπλήρωσε την πεντάδα των πρωταθλητών είναι η Αναγέννηση Σάμου, η οποία και κατέκτησε τον τίτλο, μετά την...

Στη Σαντορίνη ο τελικός μπάσκετ για αθλητές με αμαξίδιο

Μία ιδιαίτερη διοργάνωση θα φιλοξενήσει το νησί της Σαντορίνης, καθώς το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 18:00 στο κλειστό του νησιού, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ για αθλητές με αμαξίδιο.

Διοργανωτές είναι η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με...

Σελίδες