Υγεία / Σύρος

Σύρος: Νέο πρόγραμμα για rapid tests

    Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid-19 (rapid tests), σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

· Δευτέρα 22.07.2024-  Αθλητικό Κέντρο Δημήτριος Βικέλας 08:30-15:30

· Τρίτη 23.07....

Ν. Ανδρουλάκης από Σύρο: Χρειάζεται αναγέννηση του ΕΣΥ και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος

Δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη για το σοβαρό θέμα της Δημόσιας Υγείας, αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Σύρου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος. 

Η δήλωση - ανάρτηση
"Η υποστελέχωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν αντιμετωπίζεται με...

Σύρος: Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για την επόμενη εβδομάδα

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid-19 (rapid tests), σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

• Δευτέρα 15.07.2024-  Αθλητικό Κέντρο Δημήτριος Βικέλας 08:30-15:30

• Τρίτη 16.07.2024 – Αθλητικό Κέντρο...

Σύρος: Πρόγραμμα διενέργειας τεστ ταχείας διάγνωσης Covid-19

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, σε συνέχεια της συνεργασίας με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid-19 (rapid tests), σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

• Δευτέρα 08.07.2024- Αθλητικό Κέντρο Δημήτριος Βικέλας 08:30-15:30

• Τρίτη 09.07.2024 – Αθλητικό Κέντρο...

Επιτακτική ανάγκη η στελέχωση του νοσοκομείου

Τη Σύρο, σύμφωνα με προσωπικές δημόσιες δηλώσεις του, θα επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η επίσκεψη του υπουργού, η οποία αναμένεται από τον περασμένο Μάιο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η καλοκαιρινή περίοδος βρίσκει "πληγωμένο" το νοσοκομείο του...

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Σύρου αποχαιρετά τον Αντώνη Μαρώτη

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Σύρου με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον Αντώνη Μαρώτη. 

Η ανακοίνωση

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν.Σύρου, σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρετά έναν εξαιρετικό συνάδελφο και συναγωνιστή,τον Αντώνη Μαρώτη. 
Ο Αντώνης ήταν ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ο οποίος...

Καθησυχαστικός ο διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου για την ομαλή λειτουργία της Παθολογικής κλινικής

Ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου, Νίκου Ρούσα για τη λειτουργία της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Σύρου, σε συνάρτηση με την εξέλιξη έργου που υλοποιείται στο Βαρδάκειο και Πρώιο. 

Η ανακοίνωση

Σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικά με την αναστολή λειτουργείας της...

Σύρος: Πρόγραμμα διενέργειας τεστ ταχείας διάγνωσης covid-19

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid-19 (rapid tests), σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

• Δευτέρα 24.06.2024- ΑΡΓΙΑ

• Τρίτη 25.06.2024 – Αθλητικό Κέντρο Δημήτριος Βικέλας 08:30-15:30

•...

Σύρος: Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για την επόμενη εβδομάδα

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid-19 (rapid tests), σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

• Δευτέρα 17.06.2024- Αθλητικό Κέντρο Δημήτριος Βικέλας 08:30-15:30  

• Τρίτη 18.06.2024 – Αθλητικό...

53 χρόνια δράσης για τον Σύλλογο “Εθελοντική Αιμοδοσία Σύρου”

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου και ο Σύλλογος “Εθελοντική Αιμοδοσία Σύρου” εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης για τον άγνωστο  ασθενή συνάνθρωπο μας...

Ο ανασχηματισμός “πνίγει” την άφιξη του υπουργού Υγείας

Ανατροπή στο προγραμματισμένο για τις 17 Ιουνίου ραντεβού στη Σύρο, του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με τους εκπροσώπους του Νοσοκομείου και των άλλων δομών υγείας του νησιωτικού νομού, προκαλεί ως φαίνεται το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο πρωθυπουργός είναι θέμα...

Έναρξη εργασιών στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο κ Πρώιο» μέσου του Ταμείου Ανάκαμψης προχωράει στην αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του.

Το παραπάνω έργο είναι αξίας 992.000 ευρώ και προβλέπει την ανακαίνιση ανακατασκευή μπάνιων, δαπέδων, ψευδοροφών καθώς και τοιχοποιίας.

Οι παραπάνω...

Σύρος: Νέο πρόγραμμα για rapid test από 10/6 έως 14/6

  Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid-19 (rapid tests), σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

· Δευτέρα 10.06.2024- Αθλητικό Κέντρο Δημήτριος Βικέλας 08:30-15:30   

· Τρίτη 11.06....

Αγωνία για το έργο των 200 χιλ. ευρώ του ΚΕΦΙΑΠ Σύρου

Έξι χρόνια μένει αναξιοποίητο το ποσό των 200 χιλ. ευρώ που αφορά σε κτηριακές βελτιώσεις του ΚΕΦΙΑΠ Σύρου, αφού μέχρι σήμερα, δεν έχει καταστεί εφικτή η υποστήριξη του Νοσοκομείου Σύρου για να αποκτήσει τις απαραίτητες μελέτες και να “βγάλει” το έργο σε διαγωνισμό.

Το σοβαρό θέμα...

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σύρου: Η αναπληρώτρια υπουργός δεν δεσμεύτηκε για τίποτα συγκεκριμένο

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σύρου για την επίσκεψη της αν. υπουργού, Ειρήνης Αγαπηδάκη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. 

Η ανακοίνωση

Την Τρίτη 4-6-24 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας  στο Νοσοκομείο Σύρου.  Συναντήθηκε με το Διοικητικό...

Κατέγραψε τα προβλήματα του Νοσοκομείου Σύρου

Έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας μέσω της ενίσχυσης των Κέντρων Υγείας δίνει η αρμόδια αν. υπουργός, Ειρήνη Αγαπηδάκη πανελλαδικά, αλλά και όσον αφορά στα νησιά κι εν προκειμένω στη Σύρο, η οποία μετέβη χθες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και πριν την επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας...

Σύρος: Δήλωση ιατρών βιοπαθολόγων για τα μικροβιολογικά εργαστήρια

Δήλωση για τα μικροβιολογικά εργαστήρια.

"Από τις 8 Μαϊου τα Διαγνωστικά Εργαστήρια είναι κλειστά. Ο λόγος είναι ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει το μνημονιακό νόμο 4172/2013. Ο νόμος αυτός ορίζει ότι ο προϋπολογισμός για τις εργαστηριακές εξετάσεις είναι κλειστός και την υπέρβασή...

Ο υπουργός Υγείας γύρισε την πλάτη σε Σύρο και Κυκλάδες

Αγανάκτηση, αλλά και έντονη ανησυχία προκαλεί στους νησιώτες η ακύρωση της επίσκεψης του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη στη Σύρο που είχε προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου, καθώς το Νοσοκομείο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, αλλά και οι υπόλοιπες δομές Υγείας του νομού, παραμένουν με τα άλυτα και...

Σύρος: Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για την επόμενη εβδομάδα

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid-19 (rapid tests), σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

• Δευτέρα 20.05.2024- Αθλητικό Κέντρο Δημήτριος Βικέλας 08:30-15:30  

• Τρίτη 21.05.2024 – Αθλητικό...

Σύρος: Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Ανακοίνωση με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, εξέδωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, Νίκος Ρούσας, στην, μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι η διοίκηση του “Βαρδάκειου και Πρώιου” εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες της για το μεγαλείο ψυχής που διδάσκουν αυτοί οι...

Σελίδες